dobrodziejka 30 Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 To było bardzo dawno temu i już też dawno nie aktualne. :) Link to post
Koleszko 204 Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Tak! Wielbcie mnie! Jestem wolny od nałogu :> Luvuu and awredkiss 2 Link to post
trus 208 Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Nie wiem czy po 3 miesiącach niepalenia można powiedzieć, że jest się wolnym od nałogu, ale niech Ci będzie :) Brawo :) Link to post
Luvuu 380 Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Nie palę, ale w sumie co z tego skoro tyle osób wokół mnie pali? Podobno wdychany dym jest jeszcze gorszy niż samo palenie, więc... ;) Spróbowałam kiedyś zapalić, stwierdziłam że poza ohydnym dymem i mniejszą zawartością portfela nic z tego nie mam i tak na szczęście twierdzę do dziś. Link to post
dobrodziejka 30 Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Nie podobno - Luvuu - ale na pewno. Wdychając to tak samo jakbyśmy sami palili. Link to post
Luvuu 380 Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Wdychając to tak samo jakbyśmy sami palili. Bierne palenie jest chyba nawet gorsze. Link to post
beatag60 4 Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 1 marca 2014 po raz 3 w życiu rzuciłam- nie palę, choć niczego nie deklaruję:) Link to post
Maurycy 225 Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Bierne palenie jest chyba nawet gorsze. W pomieszczeniu to całkiem możliwe ale musiałabyś cały czas siedzieć obok palacza. Chodzi o dym uciekający prosto z żaru, nie przefiltrowany przez filtr i płuca. Link to post
dobrodziejka 30 Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Bierne palenie jest chyba nawet gorsze. Oczywiście, że gorsze, zresztą lekarze przestrzegają przed tym ciągle i każdego, ale palacz nie daje sobie przetłumaczyć i czasami nie rozumie tego, że skoro on jeden pali,a cała reszta nie - powinien wyjść na papieroska .Całe szczęście ,że w pracy są wyznaczone miejsca do palenia,a w niektórych nawet każą każde wyjście na papieroska odpracować - i bardzo słusznie. Link to post
Janko Bzykant 79 Posted April 27, 2019 Report Share Posted April 27, 2019 Jarałem dymy, ale prawie od dziesięciu lat dałem sobie siana na prośbę żony. Alko też nie spożywam poza kieliszkiem dobrego wina, także dałem sobie siana z chlaniem dychacz lat temu. Kiedyś dawałem w czajnik zdrowo, ale na szczęście w porę zmądrzałem. Link to post
hole 5 Posted February 19, 2020 Report Share Posted February 19, 2020 Palę dużo. Idzie paczka dziennie. Ale za to nie piję alkoholu. Pierwsze - bo nie mogę - a drugie - bo po prostu mi nie smakuje i nie ciągnie mnie do tego. Link to post
rebellious angel 80 Posted February 25, 2020 Author Report Share Posted February 25, 2020 W dniu 27.04.2019 o 16:09, Janko Bzykant napisał: Jarałem dymy, ale prawie od dziesięciu lat dałem sobie siana na prośbę żony. Alko też nie spożywam poza kieliszkiem dobrego wina, także dałem sobie siana z chlaniem dychacz lat temu. Kiedyś dawałem w czajnik zdrowo, ale na szczęście w porę zmądrzałem. Powiedz, jak Cię żona przekonała? Link to post
Janko Bzykant 79 Posted February 26, 2020 Report Share Posted February 26, 2020 17 godzin temu, rebellious angel napisał: Powiedz, jak Cię żona przekonała? Powiedziała , że jeśli złamię zakaz, to mogę o niej zapomnieć. Co prawda , gdy ją poznałem , byłem już prawie czysty. Wcześniej dałem słowo cioci i wujkowi u których zamieszkałem . Obiecałem ,że definitywnie zerwę z dotychczasowym życiem. Link to post
dżon 0 Posted April 8 Report Share Posted April 8 A to testowaliście - https://e-liq.pl/Longfill-c290 ? Ogólnie widzę masę nowości, których nie znam. Czego się po tym spodziewać? Co ma tutaj dokładnie znaczenie. Co określa moc? Link to post
Recommended Posts