Luvuu 380 Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Co prawda do świąt mamy jeszcze trochę czasu, ale znajdą się wśród nas tacy, którzy już planują, zastanawiają się co podarować swoim bliskim w prezencie. Ciekawa jestem, czy macie już jakieś pomysły na świąteczne upominki? Lubicie dostawać prezenty? Jaki był najlepszy, a jaki najgorszy prezent jaki dostaliście? Co chcielibyście dostać w tym roku? A może "nie bierzecie udziału" w otrzymywaniu i dawaniu prezentów? :) Link to post
Pyskata. 179 Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Gdybym miała więcej pieniędzy, to bym kupiła swojemu bardzo duzo rzeczy, bo uwielbiam robić mu prezenty. Kocham sprawiać mu szczęście wszelkimi sposobami, czy to jakimś prezentem, niespodzianką, czy buziakiem :) Ale wstępne plany na święta dla mojego już mam. :) trus 1 Link to post
trus 208 Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Pomysły mam, ale gorzej z funduszami, mam nadzieję, że jakoś uda mi się uzbierać coś do Mikołajek lub Gwiazdki :P Lubię dostawać prezenty, to bardzo miłe, ale jeszcze lepiej jest je dawać ;) Najlepszy prezent? To akurat był urodzinowy, sama obecność Mojego była cudownym prezentem, później poszliśmy na pizzę itd., bardzo miło spędziliśmy dzień, zresztą jak każdy nasz ♥ Co chciałabym dostać w tym roku? Mojego, żebym rano się budziła i już przy mnie był ♥ Link to post
Koleszko 204 Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Baaardzo rzadko dostaję cokolwiek na święta/mikołajki... W sumie od kilku(nastu) lat dostaję only gotówkę na święta... Lubię dostawać prezenty. Nieważne jakie, kupione, robione czy inne... Ważne, że są szczere... Chciałbym dostać flagę mojego fav klubu na ścianę... Ale wiem, że jeżeli sam nie kupię, to nie dostanę od nikogo... Ehh... złapałem dołek przez ten temat. ;( Link to post
Maurycy 225 Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Niczego nie planuję i nie oczekuję, prezenty bez okazji są o niebo lepsze :) Link to post
carolynn 84 Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 A ja mam zagwozdkę i jeszcze nie wiem, co kupię :x Link to post
Anubis 121 Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 A ja wieeem! Dzięki pewnej stronie, która jest genialna, jeśli chodzi o sprawy prezentowe, mianowicie Niespodzianka.pl. Strona, na której dodajemy swoją listę życzeń, cokolwiek, co chcemy. Pewniak, że prezent będzie trafiony. :) Lubię dawać swojej Dziewczynce prezenty. Uwielbiam dawać jej Szczęście, a prezentami też jestem w stanie to osiągnąć. Niedługo ma urodziny, też coś dostanie. Większość prezentu zna, udało mi się jednak znaleźć jeszcze jedną rzecz, niespodziewajkę taką! Wiem, że nienawidzi czekać i jest niecierpliwa, ale niech pocierpi te kilka dni. ]:-> Pyskata. 1 Link to post
Disorder 332 Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 mam już dla mamy srebrną bransoletkę, dla brata chcę kupić grę na Xboxa, a tacie pewnie jakiś dobry kryminał. lubię dostawać prezenty, ale bardziej lubię je robić. sama chciałabym dostać jakiś fajny termofor, bo marznę w zimie. :puppyeyes: Link to post
Dev 295 Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Z pomysłami na prezent ogólnie nigdy nie miałem problemu, raczej osoba, która dostawała ten prezent była bardzo zadowolona :) W rodzinie u mnie jakoś nie ma zwyczaju żeby dawać sobie prezenty z okazji świąt. Jedynie dzieci coś dostają. Link to post
Blackia 117 Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Ja sobie zaplanowalam, ze dzieciakom zrobie choinki z cukierkow (naklejane na stozek na cieply klej, zeby trudniej było) a w sodku umieszcze jakies prezenciki. A siostrom domki z piernika z czarownicami na miotle, zamiast mikolajow...a w srodku rózgi.a niech sie ciesza ;p Link to post
Anonimka. 171 Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Filipek to już dostał tyle prezentów, że już mu starczy :D Mężowi coś dobrego upichcę i spędzimy razem czas. Więcej nam nie potrzeba ;) Link to post
Blackia 117 Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Nie dziwie Ci sie.My tez nie szalejemy cos malego tylko sb podarowujemy...tak dla tradycji.Jedynie dla rodzicow na cos konkretnego sie skladamy ;)Jako ze tam obchodzimy swieta. Link to post
Anonimka. 171 Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 a to Ja mówiłam o mikołajkach :d na święta robimy losowanie :D drobny prezent każdy po 2 osoby :D Luvuu 1 Link to post
val 75 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 mikołaj to jest moje święto i nie mam zamiaru robić innym wtedy prezentów. a gwiazdka jak gwiazdka. zawsze się coś kupi. MÓJ ma bardzo ułatwione zadanie, bo mu pięknie wypunktowałam po pijaku co chcę dostać. <facepalm> jestem tylko ciekawa czy dostosuje się do pkt. 1 :D Link to post
awredkiss 19 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Na mikołajki zawsze kupowałam prezent mamie i przyjaciółce. W tym roku pojawiła się jeszcze jedna cudowna osóbka w moim zyciu, takze i ona dostanie prezent. :] Odkąd pamiętam zawsze coś dostawałam, jakiś drobiazg, ale było z tego dużo radości. Lubię ten klimat świąt i prezentów. :sweet: Link to post
jagna 4 Posted November 18, 2022 Report Share Posted November 18, 2022 To ja muszę powiedzieć co my wymyśliliśmy z moim fajnym. Grono 6 osób w tym moja siostra i szwagier Ja wylosowałam szwagra a moj fajny moją siostrę. Ja mam zamiar kupić "żel do walenoa konia" na allegro a poza tym poleciałam trochę standardowo i skarpetki w borsuki a mój Fajny znalazł lego z misiami polarnymi to drugie może być spoko z tym że moja siostra nie składa zazwyczaj lego ;) W tym roku jednak zamierzam podarować tym razem coś praktyczniejszego: https://kubekcontigo.pl/pol_m_Butelki-na-wode-1886.html Zamówiłam bidony od Contigo :) Link to post
Recommended Posts