Jump to content

Prezenty świąteczne/mikołajkowe

Luvuu

Recommended Posts

Co prawda do świąt mamy jeszcze trochę czasu, ale znajdą się wśród nas tacy, którzy już planują, zastanawiają się co podarować swoim bliskim w prezencie. Ciekawa jestem, czy macie już jakieś pomysły na świąteczne upominki? Lubicie dostawać prezenty? Jaki był najlepszy, a jaki najgorszy prezent jaki dostaliście? Co chcielibyście dostać w tym roku? A może "nie bierzecie udziału" w otrzymywaniu i dawaniu prezentów? :)

Pomysły mam, ale gorzej z funduszami, mam nadzieję, że jakoś uda mi się uzbierać coś do Mikołajek lub Gwiazdki :P Lubię dostawać prezenty, to bardzo miłe, ale jeszcze lepiej jest je dawać ;) Najlepszy prezent? To akurat był urodzinowy, sama obecność Mojego była cudownym prezentem, później poszliśmy na pizzę itd., bardzo miło spędziliśmy dzień, zresztą jak każdy nasz ♥

Co chciałabym dostać w tym roku? Mojego, żebym rano się budziła i już przy mnie był ♥

Baaardzo rzadko dostaję cokolwiek na święta/mikołajki... W sumie od kilku(nastu) lat dostaję only gotówkę na święta... Lubię dostawać prezenty. Nieważne jakie, kupione, robione czy inne... Ważne, że są szczere... Chciałbym dostać flagę mojego fav klubu na ścianę... Ale wiem, że jeżeli sam nie kupię, to nie dostanę od nikogo...

Ehh... złapałem dołek przez ten temat. ;(

A ja wieeem! Dzięki pewnej stronie, która jest genialna, jeśli chodzi o sprawy prezentowe, mianowicie Niespodzianka.pl. Strona, na której dodajemy swoją listę życzeń, cokolwiek, co chcemy. Pewniak, że prezent będzie trafiony. :) Lubię dawać swojej Dziewczynce prezenty. Uwielbiam dawać jej Szczęście, a prezentami też jestem w stanie to osiągnąć. Niedługo ma urodziny, też coś dostanie. Większość prezentu zna, udało mi się jednak znaleźć jeszcze jedną rzecz, niespodziewajkę taką! Wiem, że nienawidzi czekać i jest niecierpliwa, ale niech pocierpi te kilka dni. ]:->

• 1 year later...

mikołaj to jest moje święto i nie mam zamiaru robić innym wtedy prezentów.

a gwiazdka jak gwiazdka. zawsze się coś kupi. MÓJ ma bardzo ułatwione zadanie, bo mu pięknie wypunktowałam po pijaku co chcę dostać. <facepalm> jestem tylko ciekawa czy dostosuje się do pkt. 1 :D

Na mikołajki zawsze kupowałam prezent mamie i przyjaciółce. W tym roku pojawiła się jeszcze jedna cudowna osóbka w moim zyciu, takze i ona dostanie prezent. :] Odkąd pamiętam zawsze coś dostawałam, jakiś drobiazg, ale było z tego dużo radości.

Lubię ten klimat świąt i prezentów. :sweet:

• 8 years later...

To ja muszę powiedzieć co my wymyśliliśmy z moim fajnym. Grono 6 osób w tym moja siostra i szwagier 

Ja wylosowałam szwagra a moj fajny moją siostrę. Ja mam zamiar kupić "żel do walenoa konia" na allegro a poza tym poleciałam trochę standardowo i skarpetki w borsuki a mój Fajny znalazł lego z misiami polarnymi  to drugie może być spoko z tym że moja siostra nie składa zazwyczaj lego ;)

W tym roku jednak zamierzam podarować tym razem coś praktyczniejszego:

https://kubekcontigo.pl/pol_m_Butelki-na-wode-1886.html

Zamówiłam bidony od Contigo :)

pol_il_Butelka-na-wode-Contigo-Ashland-7