Guest Amethyst Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Proponuję aby w tym temacie dzielić się ze swoich wrażeń na temat ostatnio obejrzanego filmu lub filmów;-) Ja ostatnio ogladałam film pt 27 sukienek. To komedia romantyczna .Podobał mi się i to bardzo.Film z ciekawą fabułą,i zaskaującym zakonczeniem. Wszystkim lubiącym taki gatunek serdecznie polecam . Link to post
melassa 2 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Widziałam Emily, ale wolę nieco inne kino. Ostatnio na przykład widziałam film "operacja SAMUM". To stary, polski film- zrobił go Pasikowski w 1999. "Film oparty jest na ściśle tajnej operacji polskiego wywiadu przeprowadzonej w Iraku w 1990 r. zwanej Operacja Samum. Akcja dzieje się w Iraku tuż przed wojną z Kuwejtem. Józef Mayer (Marek Kondrat), były as polskiego wywiadu, na wieść o uwięzieniu syna inżyniera pracującego w Iraku, na własną rękę rusza chłopakowi z pomocą. Jego misję po cichu wykorzystują dawni przełożeni, którzy chcą go użyć jako przynęty dla służb bezpieczeństwa Saddama Husajna. Były agent miałby odwrócić uwagę tamtejszej tajnej policji od ważnej akcji polskiego wywiadu: wywiezienia za granicę amerykańskich szpiegów, uwięzionych w Iraku przez wybuch wojny w Zatoce Perskiej." Za: wikipedia. Bardzo dobre kino. Naprawdę polecam:D Link to post
Agulka 1 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 A ja ostatnio widziałam "babylon A.D. " polecam naprawdę dobry film aż 3 razy go obejrzałam ;D Duża litera i początek wypowiedzi = brak poprawiania przez Miss Catvert//Ty już wiesz kto :) Link to post
Guest Anonymous Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Ja obejrzałem Film tzw. Horror " Nieodebrane Połączenie " :letssin: Link to post
rebellious angel 80 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 też oglądałam to Sebastian :P A ostatnio to "forrest gump" ,świetny film ,polecam . Link to post
Pogodynka 2 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Ja obejrzałam "Przyjaźń czasami zabija" - jest to dramat obyczajowy opowiaający o dwóch dziewczynach, przyjaciółkach, które wpadają w anoreksję. Link to post
BaChmenka 1 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 dziś na hbo comedy : szalona miłość. ;) taki se film Link to post
melassa 2 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 "kochanice króla" i "ciekawy przypadek benjamina buttona". polecam oba, ten ostatni obecne "leci" w kinach :) Link to post
rebellious angel 80 Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Ja wczoraj oglądałam film o historii metalu ;D polecam fanom metalu . Link to post
Guest Anonymous Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Opowieści na dobranoc :P Ciocia mi ściągneła ;) Link to post
lorenzo15 0 Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 ostatnio ogladałem film pod tytułem "9 kompania" polecam ;D Link to post
Guest Anonymous Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Spiderman 2, 3, Nocny pociąg z mięsem, jaja w tropikach. Wszystkie polecam ;D Link to post
Guest Anonymous Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Lilith, Ostatnio to : -pacyfikator -zmierzch -step up / 2 -Tylko taniec -To nie tak jak myślisz kotku i jeszcze -mgła. Link to post
Agulka 1 Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 "Uprowadzona" oglądnęłam ten film jeszcze raz naprawdę go polecam, to bardzo dobre przesłanie dla młodych dziewczyn. Link to post
szczesliw@ 1 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 "Walka o dziecko" Bardzo fajny film Link to post
Guest Anonymous Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Popiełuszko. Wolność jest w nas Bardzo ładny film pokazujący historię życia i tragicznej śmierci ks. Jerzego ;< Link to post
LivelyA 0 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Goal 2:) Fajny film o piłkarzu xD Link to post
MalinoweLove 0 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 American Pie wszystkie części xD Link to post
Ibanez 1 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Wielka ucieczka i wściekłe psy. Link to post
szczesliw@ 1 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Letni domek-wczoraj na jedynce... Link to post
Recommended Posts