Luvuu 380 Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Lity - buty, na słupkowym wysokim obcasie, z wiązaniami. Ostatnio dość modne. Dziewczyny - Nosicie? Chciałybyście nosić? Podobają wam się, czy wręcz przeciwnie? Myślicie, że są bardzo niewygodne? Jakie kolory są według was najładniejsze? Panowie - podobają wam się panie w litach? Link to post
trus 208 Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Super są, ponoć bardzo wygodne, więc mam w planie zakup takich bucików :P A jaki kolor... jeszcze nie wiem :P Link to post
carolynn 84 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Nie noszę, bo znając swe szczęście, zabiłabym się na pierwszej lepszej lekko wystającej kostce brukowej :P ale wyglądają całkiem, całkiem... Link to post
Disorder 332 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 właśnie też słyszałam, że wygodne. podobają mi się w połączeniu z szortami. planuję zakup *.* Link to post
Luvuu 380 Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 Mi też się podobają i również planuję zakup. Chciałabym takie jakie są widoczne na tym zdjęciu *.* Myślę, że pod koniec zimy zacznę poszukiwania na jakieś ładne lity. :D Jedynie trochę przeraża mnie mój wzrost w litach, 186cm, które będę mieć dzięki tym butom może robić imponujące wrażenie xD I cóż, popatrzę sobie na niektórych z góry :D Link to post
Fen. 25 Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Może mi ktokolwiek wytłumaczyć fenomen tych butów? Moje znajoma na lity i kiedyś dałam się skusić na nałożenie ich. Jak ktoś jest nieprzyzwyczajony do obcasów, to będzie mu ciężko. Na pewno nie są to najwygodniejsze buty. I na pewno nie dla niskich osób. Noszone na spodnie, czy to szortów/sukienki optycznie skracają i poszerzają łydkę. Rozwalają mnie dziewczyny na siłę noszące lity. Nie umieją w nich chodzić i wydają dźwięki podobne do konia biegnącego po bruku. Luvuu 1 Link to post
kicia. 69 Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 znaczy może i są ładne, pewnie dla niektórych są ładne bo sa modne, ale ja jestem jakoś na nie. nie kręcą mnie :P a poza tym bym się głupio czuła Link to post
Anonimka. 171 Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Gdybym umiała chodzić na obcasach to może i bym się zdecydowała :D Link to post
Luvuu 380 Posted December 11, 2012 Author Report Share Posted December 11, 2012 I na pewno nie dla niskich osób. Noszone na spodnie, czy do szortów/sukienki optycznie skracają i poszerzają łydkę. Rozwalają mnie dziewczyny na siłę noszące lity. Nie umieją w nich chodzić i wydają dźwięki podobne do konia biegnącego po bruku. Z tym się zgodzę. Niskie osoby nie wyglądają w litach zbyt atrakcyjnie, ale co kto lubi :3 Link to post
miss.obvious 3 Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Podobają mi się, ale nie kupiłabym ich. Te podróbki Jeffrey Campbell są po prostu beznadziejne jakościowo. Koleżanka kupiła na deezee i nie podobają mi się w ogóle. Link to post
Luvuu 380 Posted September 23, 2014 Author Report Share Posted September 23, 2014 Od niedawna jestem posiadaczką czarnych litów, będą mi towarzyszyć jesienią ;) Jedynie trochę przeraża mnie mój wzrost w litach, cóż, popatrzę sobie na niektórych z góry To mi się w sumie podoba :D Link to post
Recommended Posts