Jump to content

Lity

Luvuu

Recommended Posts

Lity - buty, na słupkowym wysokim obcasie, z wiązaniami. Ostatnio dość modne.

Dziewczyny - Nosicie? Chciałybyście nosić? Podobają wam się, czy wręcz przeciwnie? Myślicie, że są bardzo niewygodne? Jakie kolory są według was najładniejsze?

Panowie - podobają wam się panie w litach?

lity-779387l.jpg

Mi też się podobają i również planuję zakup. Chciałabym takie jakie są widoczne na tym zdjęciu *.* Myślę, że pod koniec zimy zacznę poszukiwania na jakieś ładne lity. :D Jedynie trochę przeraża mnie mój wzrost w litach, 186cm, które będę mieć dzięki tym butom może robić imponujące wrażenie xD I cóż, popatrzę sobie na niektórych z góry :D

• 4 weeks later...

Może mi ktokolwiek wytłumaczyć fenomen tych butów?

Moje znajoma na lity i kiedyś dałam się skusić na nałożenie ich. Jak ktoś jest nieprzyzwyczajony do obcasów, to będzie mu ciężko. Na pewno nie są to najwygodniejsze buty.

I na pewno nie dla niskich osób. Noszone na spodnie, czy to szortów/sukienki optycznie skracają i poszerzają łydkę.

Rozwalają mnie dziewczyny na siłę noszące lity. Nie umieją w nich chodzić i wydają dźwięki podobne do konia biegnącego po bruku.

I na pewno nie dla niskich osób. Noszone na spodnie, czy do szortów/sukienki optycznie skracają i poszerzają łydkę.

Rozwalają mnie dziewczyny na siłę noszące lity. Nie umieją w nich chodzić i wydają dźwięki podobne do konia biegnącego po bruku.

Z tym się zgodzę. Niskie osoby nie wyglądają w litach zbyt atrakcyjnie, ale co kto lubi :3

• 3 weeks later...
  • 1 year later...