Luvuu 380 Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 IKEA oferuje szeroki asortyment produktów wyposażenia wnętrz, pięknie zaprojektowanych, funkcjonalnych, w cenach tak niskich, by jak najwięcej ludzi mogło sobie na nie pozwolić. Niskie ceny to podstawa w podejściu IKEA, począwszy od rozwoju produktu i zakupów, do sposobu sprzedaży w naszych sklepach na całym świecie. Lubicie? Posiadacie w swoich domach rzeczy z ich asortymentu? Podobają wam się ich propozycje na aranżacje wnętrz? Wiele osób mówi, że większość produktów jest tam strasznie niskiej jakości, zgadzacie się z tą opinią? Link to post
Disorder 332 Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 uwielbiam. mam w swoim pokoju łóżko, 2 stoliki, regał, kanapę, fotel, biurko, szafę z IKEA. zawsze mnie inspiruje takie oglądanie katalogu czy chodzenie po sklepie. strasznie lubię serię Hemnes i szweckie zasłony. a do tego mają dobre jedzenie Link to post
Koleszko 204 Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Meble z ikei. Krążą o nich legendy... :D <kuba> kurnaaaaaaaaa <kuba> skrecanie mebli z ikei bez instrukcji sux <kuba> kupilem szafke <kuba> czwarty raz skrecam <kuba> 2 razy mi wyszlo lozko <kuba> i raz mebloscianka <kuba> :/ :P Link to post
Disorder 332 Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 ja tam lubię się pobawić śrubokrętem, dla mnie to frajda zrobić sobie szafę. Link to post
Koleszko 204 Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Też lubię. Ostatnio skręcałem sobie szafę ale nie z ikei a z TESCO xD Link to post
trus 208 Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Mam chyba jakiś kubek albo talerze czy coś tam, nic więcej :P Link to post
Luvuu 380 Posted December 5, 2012 Author Report Share Posted December 5, 2012 W mojej okolicy nie ma IKEA i ubolewam nad tym faktem, niektóre rzeczy są naprawdę fajnie. Link to post
kicia. 69 Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 szafy, regał, biurko, dywan, ramki, lustro, lampy :D sama ikea u mnie :) lubie bo nie są aż takie drogie, są minimalistyczne, a dodatki z ikei odmienią każde wnętrze! i hot dogi z ikei są max <3 Link to post
Maurycy 225 Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Mam kilka mebli i dekoracji z tego sklepu, ostatnio kupiłem między innymi ten fotel w którym lubię zasypiać :) Meble mają solidne i niezbyt drogie, a składanie ich to dla mnie sama przyjemność. Link to post
Niebieska 224 Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Ja mam sofkę oraz dwa pluszowe szczurki :D Link to post
Niebieska 224 Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 A jak :D Mam takiego: I takiego: Link to post
torba.borba 1 Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Fajne te szczurki. Też sobie takie sprawię :D Link to post
jagna 4 Posted December 15, 2021 Report Share Posted December 15, 2021 (edited) Ja osobiście bym nie skorzystała z usług projektanta wnętrz ponieważ mam w głowie to co chce, wiem co mi się podoba i w jakim stylu będzie mój dom. Ale jeśli ktoś nie ma pomysłu na swoje mieszkanie/dom nie potrafi sobie tego wszystkiego zwizualizować to jak najbardziej TAK ;) W sieci poza tym jest bardzo wiele stron, na których mozna kupić ciekawe meble i dekoracje. NIe musi być to jedynie Ikea: https://tutumi.pl/lawka-pikowana-siedzisko-bc-1518.html Warto zajrzeć do Tutumi. Edited December 15, 2021 by jagna Link to post
dżon 0 Posted April 8 Report Share Posted April 8 Co kto lubi, ale jeśli chodzi o elementy oświetlenia, to zdecydowanie wolę robić zakupy w takich miejscach - https://www.perfektmarket.com.pl/profile-aluminiowe-led Fajny wybór jakościowych rzeczy. Sieci są fajne, ale ciężko w nich znaleźć coś unikatowego. Wiadomo - kwestia oczekiwań. Link to post
Recommended Posts