Guest Amethyst Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Jak w temacie. Jeśli nie, to dlaczego? I jak sobie radzicie kiedy musicie wyjść na środek i coś wygłośić ewentualnie zaśpiewać? :-) Link to post
Miss Catvert 0 Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Uwielbiam to robić.Wyobrażam sobie wtedy,że ludzi jest dwa razy więcej i lecę.Parę razy śpiewałam,dwa razy tańczyłam i chyba z 10 razy recytowałam wiersz :) To uczucie jest cudowne >rotfl Właśnie mi się przypomniało,że za 2 tygodnie konkurs talentów.Napiszę jak wyjdę :) Link to post
Pogodynka 2 Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Nie lubie tego. Zawsze zzera mnie trema. Ale pomimo tego czesto gdzies wystepuje, ale to tylko ze wzgledu na oceny.... Link to post
Agulka 1 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 ja nie lubię gdyż bardzo mnie to krępuje yyyyyyyy Link to post
Guest Anonymous Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Ja lubię mam dobrą nawijkę - czasem jak się rozgadam to nie mogę przestać... =) Link to post
kiriosz 2 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Nienawidzę, raz występowałem przed całą szkołą, może dwa i więcej nie zamierzam. Stresu jak zwykle nażeram się ogromnie dużo :P Link to post
MalinoweLove 0 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Śpiewałam w chórze ale tak mnie nie było widać. Ale tak na jakimś apelu przemawiać, nigdy, i nie śpieszy mi się xD Link to post
Guest Anonymous Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Nie lubię takich przemówień czy coś ale zaśpiewałbym xD! Link to post
Pogodynka 2 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Ja 8 kwietnia występuje w przedstawieniu z okazji czwartej rocznicy śmierci Jana Pawła II dla sponsorów szkoły... OMG :o . Link to post
Guest Anonymous Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Tak nie wstydzę się :D może dlatego że dużo razy mi się to zdarza :hihi: Link to post
Zagadka 14 Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Nie lubie publicznych wystąpień bo zaraz mnie sie stresuje i niewiem co mam powiedzieć a gdy już zaczynam mówić to sie zacinam Link to post
LivelyA 0 Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Nie mam problemów z publicznymi wystąpieniami . Gdy wiem, że mam wystąpić przed większym gronem osób nie robi to na mnie większego wrażenia:P Ale jak wyjdę na środek etc... to aż słyszę swój puls.:P (jeśli chodzi o coś poważnego). Ale potrafię się uspokoić ;P (można np wyobrazić sobie że wszyscy są w strojach kąpielowych i stres minie xD). A jeśli jakieś błahe wystąpienie to nie przejmuję się i wychodzę ,,na luzie". Jakoś sobie radzę :D Link to post
Kaha 1 Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Uwielbiam, ale tylko tańczyć publicznie :) Niestety mój partner nie lubi ;( ;( ;( nici z turniejów (na razie :chillout: ) Ale mam słabą nawijkę i jakbym miała coś mówić to nieeeee, dziękuję :P a do wierszy mam słabą pamięć, nauczenie się wiersza to dla mnie mordęga! Za to teksty piosenek szybko zapamiętuję :P Link to post
Stephanie 1 Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Lubie występować publicznie od zawsze :) Dobrze czuję się przed widownią i nigdy jakoś nie przygotowuje tekstów, tylko mówię z pamięci ;) Link to post
nero469 1 Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Nie lubię żadnych występów publicznych. Kiedyś brałem udział w kilku przedstawieniach szkolnych i zawsze się denerwowałem. Robiłem się blady. Jestem w realu trochę nie śmiały to może dlatego. No i nawiązywanie kontaktów z ludźmi też stwarza mi czasami problem. Hmmm Natomiast jak już kogoś poznam i się rozkrece to gadam jak najęty. Link to post
Çetin 1 Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Nie przeszkadzają mi publiczne wystąpienia, lubie być w centrum uwagi :D Link to post
Guest Dev Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Lubię występować publicznie. Tremy nie ma :) Link to post
stokrota 0 Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Paraliżują mnie publiczne wystąpienia. Trzęsą mi się wówczas ręce głos mi się załamuje i choćby nie wiem jakbym się przygotowywała to i tak muszę korzystać z tekstu napisanego na kartce. Link to post
Delicja 0 Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Ja się zawsze bardzo stresuję i przez to niejednokrotnie głos mi się załamuje i cała się trzęsę. Nie znoszę publicznych wystąpień, bo nie lubię skupiać na sobie całej uwagi. Link to post
Samuel 67 Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 może by mi się spodobało, jakbym nie był do tego zmuszany, a robił to z własnej woli. mówienie czegoś, co nic nie zmieni i nie ma najmniejszego sensu mnie irytuje. Link to post
K4K 27 Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Nie przepadam, jakoś nigdy mnie ku temu nie ciągnęło... Link to post
B4rt3K 28 Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Czemu nie;) Lubie być w centrum zainteresowania :D Link to post
Marcinox 37 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Jeśli chodzi o lata młodsze to zawsze od tego uciekałem bo zawsze miałem cholerną tremę i zazwyczaj zapominałem co mam powiedzieć. Nie lubiłem nigdy tego i jakoś udawało mi się wykręcić. Teraz zdarza mi się bo czasem praca tego wymaga, ale jakoś już się do tego przyzwyczaiłem i jest zdecydowanie lepiej niż kiedyś. A poza tym znam już tych ludzi i chyba dlatego nie zjada mnie trema od środka :D Link to post
trus 208 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 lubię, ale wcześniej mam mega tremę . dopiero w trakcie się rozkręcam :D Link to post
val 75 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 od najmłodszych lat prowadziłam akademie, brałam udział w przedstawieniach. nie mam problemu z tym, aby wystąpić przed większą liczbą ludzi. jedynie czym się denerwuje to tym, że zapomnę tekstu -.- Link to post
Recommended Posts