MalinoweLove 0 Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 O jakiej marzycie randce ?? W kinie, na romantycznym filmie, ale wokoło dużo ludzi. Czy może jakiś cichy park, zdala od miejskiego szumu . Co ?? A może wasza "randka z marzeń" już się zdarzyła xD No, palce w ruch, i pisać :) Link to post
rebellious angel 80 Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Chciałabym z Nim spędzić pierwszą randkę ..w miejscu cichym , najlepiej ,aby nikogo nie było wokoło. Tylko my :shy: Ehhh... :shy: Link to post
Guest Anonymous Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Wieczór, zachód słońca, Lazurowe Wybrzeże... i sami ;> Link to post
Kaha 1 Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Chyba też bym wolała, żebyśmy byli sami. Nie lubię widowni w prywatnych sytuacjach :P Gdziekolwiek byle z nim :lol-sweat: :hihi: Link to post
Stephanie 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 W mieszkaniu, nastrojowa muzyka, dobra kolacja i rozmowa, ewentualnie też film. Link to post
laleczka 0 Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Wymarzona randka tylko z "NIM" Długi spacer w ciepły wieczór gdzieś nad wodą może po lesie, niebo pełne gwiazd, dwa kieliszki i szampan a potem sex :shy: Link to post
dolly 2 Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 "NIM" Hahaha Moja wymarzona randka? Hmmm :) najpierw mój wymarzony facet {KMS) zabrałby mnie na kolację :P a potem byłby seks Link to post
alexa__a 2 Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Nietypowa :P Najpierw przejażdżka motorem, gdzieś kocyk na łące, wspólne częstowanie się jedzeniem, czekanie na wieczór i gwiazdy, a dalej... wiadomo :> Link to post
Pyskata. 179 Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Nietypowa Nietypowa... W co drugim scenariuszu. No ale ok. :P Na pewno z Nim. Dzięki temu już każda jest wyjątkowa. Najpierw długi spacer, potem do domku, gdzie bylibyśmy sami. Oglądanie filmu, rozmawianie, jedzenie, całowanie, przytulanie i taaakie tam. Link to post
stfanoso 0 Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Ja zabrałem ostatnio swoja Panią do herbaciarni :) Dostałem zaproszenie na takie warsztaty kulinarne do nowo otwartego lokalu "T-Bar Dilmah" i musze wam powiedziec że była zachwycona. Uwielbia gotować więc idealnie się wpasowałem w tematykę :) Link to post
Myś 9 Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 W domu przy dobrej muzyce i kolacji przy świecach xD Link to post
Maurycy 225 Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Na szczycie wzgórza pod gwieździstym niebem. Link to post
Dafne. 9 Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 O jakiej marzycie randce ?? W kinie, na romantycznym filmie, ale wokoło dużo ludzi. Czy może jakiś cichy park, zdala od miejskiego szumu . Co ?? A może wasza "randka z marzeń" już się zdarzyła xD No, palce w ruch, i pisać :) Nie mam wysokich wymagań. Byle z osobą, którą kocham. Link to post
Luvuu 380 Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Ja + on + letni pogodny wieczór + park. Link to post
Disorder 332 Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 wymarzona, hm... chciałabym spędzić z nim cały dzień z dala od ludzi. wyjazd nad jezioro, kolacja na tarasie drewnianego domku - tak to widzę mniej więcej. :) Link to post
icydrug 135 Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Wymarzona randka... Tylko ja i ona, z dala od ludzi, i pigułka gwałtu w napoju. Tak. Link to post
green 0 Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Wymarzona randka-romantyczna-knajpka nad brzegiem morza, szum fal, lampka wina. Link to post
Wanilia 4 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 ja, facet i wino, najlepiej w domu. nic więcej do szczęścia nie potrzebuję. Link to post
Dev 295 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 ja, facet i wino, najlepiej w domu. nic więcej do szczęścia nie potrzebuję. Tak samo w sumie. Ewentualnie spacer po opustoszałym parku i godziny rozmów na ławce. Link to post
adaria5 0 Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Mi się zawsze marzyła romantyczna kolacja przy swiecach w jakieś ładnej i dobrej restauracji:) Link to post
Recommended Posts