Sultasto 1 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Witam! Może używacie jakiś fajnych i dość klarownych programów do edycji filmów (chodzi o przycinanie, montowanie fragmentów, konwersacja, zmiana formatu itp....)? Jakie są najlepsze Waszym zdaniem? :) Link to post
Professorek 12 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Camtasia Studio 8 oraz Sony Pro Vegas 11. Lepszych nie znajdziesz ;-) Sultasto 1 Link to post
Disorder 332 Posted March 16, 2019 Report Share Posted March 16, 2019 Windows Movie Maker Link to post
MNK 16 Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 W dniu 16.03.2019 o 11:43, Disorder napisał: Windows Movie Maker Osz Cię 🤣 Używałem Sony Vegas, od pewnego czasu iMovie. Link to post
Disorder 332 Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 44 minuty temu, MNK napisał: Osz Cię 🤣 zaczęłam z nim, póki co mi wystarcza w pracy do sklejania filmów i zdjęć z zajęć, ale w wakacje biorę się za GoPro Studio! Link to post
MNK 16 Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 37 minut temu, Disorder napisał: zaczęłam z nim, póki co mi wystarcza w pracy do sklejania filmów i zdjęć z zajęć, ale w wakacje biorę się za GoPro Studio! Wbrew pozorom Windows Movie Maker jest b.dobry dla początkujących - skleisz film? Skleisz - może nie zrobisz jakiś super efektów, ale film zmontujesz. Do bardziej "profesjonalnej" zabaw y większość programów jest już płatnych. Jak Sony Vegas np, czy Adobe. Link to post
Sagittarius 0 Posted June 30, 2019 Report Share Posted June 30, 2019 Od siebie polecam https://www.openshot.org. Nigdy się nie zawiodłem. Link to post
Recommended Posts