QueenIsOnlyOne 25 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Pamiętacie je? Jedliście kiedyś? Smakowały Wam? Ja je w młodości jak jeszcze były dostępne to jadłam nałogowo. :serce: Link to post
Mrs_Misery 220 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Boże, raz tego spróbowałam i do dnia dzisiejszego nie mogę spać po nocach, że nigdzie nie mogę tego znaleźć w sklepie. Link to post
Anonimka. 171 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Boże, raz tego spróbowałam i do dnia dzisiejszego nie mogę spać po nocach, że nigdzie nie mogę tego znaleźć w sklepie. w sklepie nie, ale na allegro i owszem. :D kolejny smak dzieciństwa. :serce: Link to post
Mrs_Misery 220 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 w sklepie nie, ale na allegro i owszem. :D Zastanawiałam się właśnie czy tam tego nie znajdę : D Link to post
Anonimka. 171 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Zastanawiałam się właśnie czy tam tego nie znajdę : D znajdziesz i to nie jedno :D Mrs_Misery 1 Link to post
Luvuu 380 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Pamiętam je z dzieciństwa, wtedy lubiłam bardzo ;) W tamtym roku dostałam taką większą paczkę od chłopaka na święta i doszliśmy do wniosku, że są dobre, ale że mamy na rynku o wiele lepsze słodycze i że szał na Magic Stars, to przede wszystkim taki sentyment :) Link to post
trus 208 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Pamiętam, bardzo je lubiłam i bardzo mi je smakowały :D Przy najbliższej okazji zamówię na allegro, bo mam na nie ogromną ochotę Link to post
Disorder 332 Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 najlepsze jest to, że produkowane są w Polsce, ale kupić ich nie można. xD kupiłam w Anglii kilka paczek i jak zobaczyłam na opakowaniu polskie słowa, to nie mogłam uwierzyć. dobre są, lubię je. Link to post
Luvuu 380 Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 I doczekaliśmy czasów, kiedy możemy je znów spokojnie dostać w Polsce, zdarza Wam się kupować czy nie? :P Link to post
nowy92 3 Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 Pamiętam te dni, gdy jako dziecko bardzo często prosiłem mamę o zakup tych gwiazdek. Można powiedzieć, że stały się one symbolem mojego dzieciństwa. Link to post
Melisandre 0 Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 ulubiony smak czekolad z dzieciństwa ! można je kupić w sklepach z niemieckimi słodyczami i chemią. kupuję czasem bo są drogie niestety... Link to post
Maurycy 225 Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Ja tam ich nie pamiętam. Pamiętam za to czekolady Alpen przywożone zza granicy. Link to post
Mrs_Misery 220 Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Czy tylko mnie wydaje sie,że ich smak obecnie całkiem różni się od tego dawniej? Kupiłam i szału nie z zrobiły. Link to post
rebellious angel 80 Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Jakiś czas temu jak zobaczyłam je w sklepie bez zastanowienia kupiłam je. No i... albo one się zmieniły albo ja. :D Link to post
Recommended Posts