QueenIsOnlyOne 25 Report post Posted February 25, 2013 Mamy zaszczyt przedstawić naszą twórczość, mamy nadzieje że się spodoba :D Pierwsze sztuki, z dedykacją dla trus :serce: : Ciąg dalszy nastąpi :D Czekamy na propozycje :P 1 Samuel reacted to this Share this post Link to post
trus 208 Report post Posted February 25, 2013 Queen, co takie małe? :( I miał tyłeczek być :( Share this post Link to post
QueenIsOnlyOne 25 Report post Posted February 25, 2013 trus natępnym razem będą tyłeczki :serce: Share this post Link to post
Disorder 331 Report post Posted February 25, 2013 :serce: sztuka alternatywna :serce: Share this post Link to post
szokolada 30 Report post Posted February 25, 2013 jestem pozytywnie zaskoczona! nie moge wyjść z podziwu! czekam na więcej! ;3 Share this post Link to post
icydrug 135 Report post Posted February 26, 2013 Kurcze, to sie nazywa podejście do życia z humorem :D. Gratki dziewczyny, gratuluje wyluzowania :D. Share this post Link to post
Disorder 331 Report post Posted February 26, 2013 Kurcze, to sie nazywa podejście do życia z humorem :D. Gratki dziewczyny, gratuluje wyluzowania :D. no bo błagam. to tylko forum, a ostatnio zauważam tu dziwne podejście niektórych osób - jakby od tego, co napiszą, zależało czyjeś życie.luuuuuuuudzie xD 2 QueenIsOnlyOne and icydrug reacted to this Share this post Link to post
Luvuu 380 Report post Posted February 26, 2013 Queen może mniejsze, ale przynajmniej nieobwisłe xD Haha, fajnie fajnie :D Share this post Link to post
trus 208 Report post Posted February 26, 2013 Btw, Kiara, czemu masz fioletowe sutki? xD Share this post Link to post
Disorder 331 Report post Posted February 26, 2013 Btw, Kiara, czemu masz fioletowe sutki? xD bo mi się wypisał czarny! hahaha :Ppoza tym uznałyśmy z Queen, że ma być oryginalnie. Share this post Link to post
trus 208 Report post Posted February 26, 2013 Nie mówi się czarny tylko czarnoskóry :( Share this post Link to post
rebellious angel 77 Report post Posted February 26, 2013 a ja mam w takim razie pytanie.. po co były te bezsensowne dyskusje w temacie Disorder? -.- Share this post Link to post
Disorder 331 Report post Posted February 26, 2013 o cholera, masz rację :x nie dość, że obwisłe, czarnoskóre i jeszcze fioletowe sutki. zamknę się w sobie. Share this post Link to post
Disorder 331 Report post Posted February 26, 2013 a ja mam w takim razie pytanie.. po co były te bezsensowne dyskusje w temacie Disorder? -.- o co pytasz i kogo pytasz? ;) Share this post Link to post
rebellious angel 77 Report post Posted February 26, 2013 Pytam o te "cycki", po co ta cała afera, o jakimś nie wiem poniżaniu? Samuel zarzucił żartem, Ty z tego co widziałam potraktowałaś to jako żart, ale inne osoby były tym oburzone -,- Share this post Link to post
trus 208 Report post Posted February 26, 2013 A to nie mamy prawa być oburzeni, bo to temat Disorder? To tak jak idziesz na ulicy i ktoś idący obok głośno przeklnie, a Tobie się niekoniecznie to podoba. Share this post Link to post
Disorder 331 Report post Posted February 26, 2013 rebelious - zapraszam na PW, napisz na fejsie. nie róbmy tu znowu śmietnika... 1 trus reacted to this Share this post Link to post
QueenIsOnlyOne 25 Report post Posted February 27, 2013 Już niedługo dodamy coś nowego, :D Share this post Link to post
QueenIsOnlyOne 25 Report post Posted March 6, 2013 Witamy serdecznie ponownie, oto efekty dzisiejszej weny twórczej, zapraszamy do oglądania : Numer jeden: "Zapuść wąsy dla Małysza" Numer dwa: "Tyłki dla trus." Numer trzy: "Nie patrzę, nie gadam" Numer cztery: "Rybka i dzióbek" Numer pięć: "Foch" Wybierajcie swoje ulubione, czekamy na opinie! :serce: Share this post Link to post
icydrug 135 Report post Posted March 6, 2013 Wąsy xDDD Queen wygląda jak Mario, Dis + wąs = "It's me, Luigi !" xD. Share this post Link to post
Disorder 331 Report post Posted March 6, 2013 jakie mamy fajne tyłki xD 2 icydrug and QueenIsOnlyOne reacted to this Share this post Link to post
icydrug 135 Report post Posted March 6, 2013 jakie mamy fajne tyłki xD No dobra, nie chciałem mówić że to najlepsze zdjęcia, ale skoro mnie w pewnym sensie wyręczyłaś, to przyznam Ci racje :D A teraz KLAPSA :D ! 1 QueenIsOnlyOne reacted to this Share this post Link to post
Anonimka. 171 Report post Posted March 6, 2013 dobry tyłek nie jest zły :D Share this post Link to post
trus 208 Report post Posted March 6, 2013 Boże, Queen, jaka dupka ♥ 2 QueenIsOnlyOne and icydrug reacted to this Share this post Link to post