Niebieska 224 Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 W ubiegły wtorek Microsoft wypuścił aktualizację oprogramowania przeznaczoną dla użytkowników Windows 7 oraz Windowsa Server 2008. Z czasem okazało się jednak, że zestaw poprawek bezpieczeństwa KB2823324 jest dość pechowy, bo powoduje szereg rozmaitych problemów. Po zaktualizowaniu systemu niektórzy użytkownicy zaczęli zgłaszać niedziałające aplikacje oraz błędne komunikaty dotyczące oprogramowania Kaspersky, co w konsekwencji mogło prowadzić do braku ochrony antywirusowej. Co gorsza, w niektórych przypadkach pojawił się problem z nieustannie restartującymi się komputerami i słynnym ekranem Blue Screen of Death. Co więc należy w tej sytuacji zrobić? Microsoft radzi, by wszyscy użytkownicy, którzy zainstalowali aktualizację jak najszybciej ją odinstalowali. I to bez względu na to czy wpłynęła ona na pracę ich komputerów, czy też nie. Prace nad stosowną poprawką eliminującą wszystkie błędy i luki już trwają. Źródło: arstechnica.com Coś w tym jest bo u mnie na jednym z kompów pracowych rozwaliła się spójność danych na dysku twardym. Link to post
Koleszko 204 Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Wyłapałem kilka BSoD'ów... Więc załapałem i usunąłem. I w tym momencie cwani są właściciele piratów. ;) Link to post
Niebieska 224 Posted April 18, 2013 Author Report Share Posted April 18, 2013 Dla mniej zaawansowanych użytkowników mała ściągawka jak naprawić ;) http://support.microsoft.com/kb/2839011 Link to post
Recommended Posts