Disorder 332 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Macie jakiś swój wymarzony mebel, który chcecie/planujecie zakupić? Jest to coś przyszłościowego, do waszego domu, w którym zamieszkacie w przyszłości po usamodzielnieniu, czy może coś na teraz? Co was najbardziej popycha do zakupu: - wygląd, - dopasowanie do wnętrza, - promocja (dobra cena), - przydatność? ;) Link to post
Anonimka. 171 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 http://ekobucik.eu/szablon_allegro/ball/17.jpg xD trus 1 Link to post
Niebieska 224 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Ja to myślę nad kupnem nowego biurka komputerowego, takiego z szafeczką i szufladką :D Link to post
Fleurette 1 Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 od dawna planuje kupic toaletke w tym stylu: jak uzbieram nieco grosza to wybiore sie na targ staroci i mam nadzieje ze jakas upoluje : D w przyszlosci marzy mi sie zeby wszystkie meble wymienic na podobnie zdobione. Disorder 1 Link to post
trus 208 Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 http://ekobucik.eu/s...gro/ball/17.jpg O, ja też bym chciała takie coś, ale więęęększe :D Link to post
Luvuu 380 Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Od niepamiętnych czasów moim wymarzonym meblem jest toaletka, ale zdecydowanie większa i w zupełnie innym stylu niż ta pokazana przez Fleurette, choć też jest całkiem ładna ;) Link to post
rebellious angel 80 Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Też marzy mi się takie coś co Anonimka wstawiła. (; Oprócz tego to chciałabym mieć taki fotel bujany. Link to post
Marcinox 37 Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Wielka wanna z hydromasażem, o tak ale to marzenie będzie mogło się spełnić dopiero wtedy kiedy będę mógł wybudować swój dom i urządzić go wedle swojego gustu. Dla mnie cena nie jest istotna, najważniejszy jest wygląd. Zawsze tak patrzę na wszystko :cool: :luka: Co jeszcze chyba dobrze wyposażona kuchnia, skórza sofa i oczywiście plazma, największa jaka może być :D z drobniejszych rzeczy jakie chce sobie kupić to skórzane pufki w kształcie piłki :D Chociaż lekko się zastanawiam bo mój ukochany pupil może to bardzo szybko załatwić. No i oczywiście wielkie łoże małżeńskie i garderoba (z racji że lubie dobrze wyglądać) ;) Link to post
Janko Bzykant 79 Posted February 20, 2020 Report Share Posted February 20, 2020 Porcelanowy nocnik w kwiatowe desenie. Link to post
Niebieska 224 Posted February 20, 2020 Report Share Posted February 20, 2020 Krzesło elektryczne :P Link to post
Janko Bzykant 79 Posted February 20, 2020 Report Share Posted February 20, 2020 1 minutę temu, Niebieska napisał: Krzesło elektryczne :P ...z bidetem Niebieska 1 Link to post
Recommended Posts