Disorder 332 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Jak wam się podobają mieszkania z napisami? Można spotkać napisy na ścianach, schodach czy drzwiach. Zazwyczaj są to nazwy pomieszczeń, cytaty i inne napisy. Zrobilibyście sobie coś takiego u siebie? Jeśli tak, w jakim języku? Link to post
Anonimka. 171 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Ja chce zrobić na ścianie 'Family' i ramki ze zdjęciami, ale jakoś tak nowocześnie, a nie takie zwykłe. Jakichś takich cytatów bym nie chciała .. nie podobają mi się. p.s. jak nazwać na allegro, żeby wyszukać te litery? xd Link to post
Luvuu 380 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Jeśli chodzi o napisy "naklejki", czy wszelkie szablony - podobają mi się, w wakacje mam remont i planuję sobie coś takiego przykleić na ścianę, chociaż od października będę w domu góra raz w miesiącu (jak nie rzadziej) ;) Ale niewykluczone, że w moim mieszkaniu na studiach też coś takiego pojawi się na ścianie ;) A jeśli chodzi o autentycznie popisane wnętrza, długopisem czy markerem... Hm, w takim typowo osobistym pokoju np. nastolatki, to nie mam nic przeciwko, może nie jest to zbyt estetyczne, ale jest ciekawą formą na przechowywanie wspomnień. Moja kumpela ma pomazane prawie całe ściany, wszędzie podpisy ludzi, którzy u niej byli, cytaty - a właściwiej teksty jakie wypowiadali jej znajomi - fajnie jest popatrzeć na śmieszne teksty z naszego "piżama-party", które zapisałyśmy na ścianie prawie 3 lata temu. ;) Z tym, że mi ciężko się w tym pokoju skupić, strasznie dużo tego wszystkiego i łatwo się rozpraszam patrząc na napisy xD Anonimka, np. tak :D http://allegro.pl/listing/listing.php?string=napisy+na+%C5%9Bcian%C4%99 http://allegro.pl/listing/listing.php?string=naklejka+na+%C5%9Bcian%C4%99+napis Link to post
Anonimka. 171 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Luvuu mi chodzilo konkretnie o te drewniane :D ale już znalazłam :D Link to post
Niebieska 224 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Mnie śmieszą takie ściany z różnymi sentencjami, zwłaszcza, że często są one tam umieszczane "na siłę". Link to post
Luvuu 380 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Luvuu mi chodzilo konkretnie o te drewniane :D ale już znalazłam :D Myślałam, że o naklejki, nie skojarzyłam xD Ale fakt faktem, ładnie się to prezentuje :d Link to post
Maurycy 225 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Domyślam się że do takich zabaw w 3D potrzeba przestronnego, minimalistycznego wnętrza, u mnie na przykład nijak by to nie pasowało. Link to post
Marcinox 37 Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Jestem pedantem i napisy jakiekolwiek nie idą w patrze z moim charakterem, myślę że kóło by mnie to w oczy, zresztą nie zrobiłbym czegoś takiego, rysunki, napisy w pokoju dzieci.. szczerze to też by mi przeszkadzało. Tak jak nigdy nie lubiłem jak ktoś mi zeszyt w szkole popisał lub chciał to zrobić XP Link to post
jagna 4 Posted December 6, 2024 Report Share Posted December 6, 2024 Cześć, szukam fajnych naklejek do ozdobienia mojego laptopa, ale boję się, że niektóre mogą zostawiać ślady albo trudno je będzie usunąć. Jakie naklejki najlepiej się sprawdzają? Ktoś może polecić coś trwałego, ale jednocześnie łatwego do odklejenia w razie potrzeby? https://papielove.pl/ Czy może ktoś zamawiał naklejki na stronie? Link to post
Recommended Posts