Disorder 332 Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Mamy Air Maxy 90, 1, 95 i inne. Które najbardziej wam się podobają? A może w ogóle was nie przekonują? Posiadacie jakieś lub chcecie zakupić? Wolicie jednokolorowe, wielokolorowe, jaskrawe lub w panterkę? Uważacie, że są warte swojej ceny? Link to post
Dev 295 Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Niektóre są fajne, ale przereklamowane i ostatnio częściej kojarzą mi się z gimbusami. Jeśli miałbym kupić to jedynki, coś takiego: Link to post
Disorder 332 Posted May 4, 2013 Author Report Share Posted May 4, 2013 Maurycy, prawie jak Air Maxy ;P Link to post
B4rt3K 28 Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Niezbyt mi się one teraz widzą, choć kiedyś się podobały... Zbyt pospolite już się stały:) Link to post
trus 208 Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Kiedyś miałam zajawkę na Max'y, teraz prędzej kupiłabym Jordany :P Link to post
torba.borba 1 Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Na jakiś sport to czemu nie, ale tak po mieście bym w tym nie chodziła. Link to post
Disorder 332 Posted May 8, 2013 Author Report Share Posted May 8, 2013 Na jakiś sport to czemu nie, ale tak po mieście bym w tym nie chodziła. dlaczego? ;) ja planuję zakup, ale nie wiem czy nie zaczekać miesiąc dłużej i kupić sobie w UK. taniej mnie wyjdzie. będę mogła kupić 2 pary w cenie jednej w Polsce. moje ulubione to czarno-różowo-panterkowe. Link to post
Maurycy 225 Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Ja bym poczekał, takie rzeczy są tu o wiele tańsze. I wybór ogromny. Link to post
Luvuu 380 Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Najpierw mi się strasznie nie podobały, potem wydawały mi się okay i nawet chciałam sobie kupić, a teraz znów mi się nie podobają xD Tzn. bardziej mi się podobają teraz "delikatniejsze" buty, a jakby nie patrzeć air maxy to takie hm. buciory. xD Nie wiem, czy rozumiecie, pewnie nie, ale nie umiem tego inaczej wyrazić. No ale może jak zobaczę jakiś naprawdę ładny model, to się skuszę :) Link to post
Wiedźma 12 Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 To nie są buty w moim stylu i nie podobają mi się, więc tym bardziej nie wywaliłabym tyle kasy na coś, w czym nie będę chodzić. Link to post
Disorder 332 Posted July 10, 2013 Author Report Share Posted July 10, 2013 air maxy to takie hm. buciory. xD Nie wiem, czy rozumiecie, pewnie nie, ale nie umiem tego inaczej wyrazić. no są solidne, najczęściej z kilku tworzyw, więc są masywne, do tego 90 są wysokie jak na sportowe buty. Ty jesteś wysoka, to Ci nie trzeba ;P ja właśnie ze względu na to je kupuję. są wygodne i wysokie, a przy tym sportowe. chociaż wkurza mnie, że zrobiło się z nich gimbusowe lansiarstwo. planuję kupić w UK, bo mojego modelu nie ma w Polsce, a poza tym są tam tańsze. Link to post
Fen. 25 Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Tzn. bardziej mi się podobają teraz "delikatniejsze" buty, a jakby nie patrzeć air maxy to takie hm. buciory. xD Nie wiem, czy rozumiecie, pewnie nie, ale nie umiem tego inaczej wyrazić. Ja rozumiem :D Zastanawiam się właśnie, czy nie kupić sobie air maxów na zimę, w zastępstwie traperów, ale boję się, że szybko się rozpadną. Link to post
Luvuu 380 Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 no są solidne, najczęściej z kilku tworzyw, więc są masywne, do tego 90 są wysokie jak na sportowe buty. Ty jesteś wysoka, to Ci nie trzeba ;P ja właśnie ze względu na to je kupuję. są wygodne i wysokie, a przy tym sportowe. chociaż wkurza mnie, że zrobiło się z nich gimbusowe lansiarstwo. planuję kupić w UK, bo mojego modelu nie ma w Polsce, a poza tym są tam tańsze. To że dodałyby mi kilku centymetrów to w sumie jak dla mnie ich jedyna zaleta na ten moment, bo ładnie eksponują dłuższe nogi, a ja lubię wyższe buty ;P Na jaki model polujesz? :D Link to post
Disorder 332 Posted July 14, 2013 Author Report Share Posted July 14, 2013 niestety, to są męskie (wtf, facet + malinowy?), więc ciężko dostać małe rozmiary. ale znajdę je, wykopię, albo będę chodzić w 41 XD mierzyłam wczoraj te w panterkę, za 499zł, już miałam je kupić, ale stwierdziłam, że jak coś pastelowego założę, to nie będą pasować. Link to post
Luvuu 380 Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 mierzyłam wczoraj te w panterkę, za 499zł, już miałam je kupić, ale stwierdziłam, że jak coś pastelowego założę, to nie będą pasować. no bo panterka w sumie jest mało uniwersalna jeśli chodzi o dobór kolorów ;) ja osobiście nie dałabym tyle za te buty, moim zdaniem nie są warte aż takich pieniędzy :D Link to post
Lukrecja 23 Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 (wtf, facet + malinowy?) to jest infrared :D czyli malinowy pod męską nazwą ;p Co do tematu: sama jestem posiadaczką air maxów i sobie cenię mocno, bo są zajeeeeeeeeeeedobrze wygodne, nie chodzę- płynę :D A model się nazywa 'candy mint' :p Link to post
Disorder 332 Posted July 15, 2013 Author Report Share Posted July 15, 2013 malinowy to malinowy ;P Twoje śliczne. też polowałam na miętowe, ale mam już miętowe trampki, za dużo by było. Link to post
Lukrecja 23 Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 malinowy to malinowy ;P Twoje śliczne. też polowałam na miętowe, ale mam już miętowe trampki, za dużo by było. też mam miętowe trampki, ale jakoś tak kusiła mnie ta wersja kolorystyczna :D Link to post
Luvuu 380 Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Kupiłam w wakacje Air Max 1, jestem zadowolona, bardzo wygodne :) Link to post
Recommended Posts