Jump to content

Nike Air Max

Disorder

Recommended Posts

305766_510531325674212_1975536957_n.jpg

Mamy Air Maxy 90, 1, 95 i inne.

Które najbardziej wam się podobają?

A może w ogóle was nie przekonują?

320792_512470772146934_746608776_n.jpg

Posiadacie jakieś lub chcecie zakupić?

Wolicie jednokolorowe, wielokolorowe, jaskrawe lub w panterkę?

Uważacie, że są warte swojej ceny?

Na jakiś sport to czemu nie, ale tak po mieście bym w tym nie chodziła.

dlaczego? ;)

ja planuję zakup, ale nie wiem czy nie zaczekać miesiąc dłużej i kupić sobie w UK.

taniej mnie wyjdzie. będę mogła kupić 2 pary w cenie jednej w Polsce.

moje ulubione to czarno-różowo-panterkowe.

• 2 months later...

Najpierw mi się strasznie nie podobały, potem wydawały mi się okay i nawet chciałam sobie kupić, a teraz znów mi się nie podobają xD

Tzn. bardziej mi się podobają teraz "delikatniejsze" buty, a jakby nie patrzeć air maxy to takie hm. buciory. xD Nie wiem, czy rozumiecie, pewnie nie, ale nie umiem tego inaczej wyrazić.

No ale może jak zobaczę jakiś naprawdę ładny model, to się skuszę :)

air maxy to takie hm. buciory. xD Nie wiem, czy rozumiecie, pewnie nie, ale nie umiem tego inaczej wyrazić.

no są solidne, najczęściej z kilku tworzyw, więc są masywne, do tego 90 są wysokie jak na sportowe buty.

Ty jesteś wysoka, to Ci nie trzeba ;P

ja właśnie ze względu na to je kupuję. są wygodne i wysokie, a przy tym sportowe. chociaż wkurza mnie, że zrobiło się z nich gimbusowe lansiarstwo.

planuję kupić w UK, bo mojego modelu nie ma w Polsce, a poza tym są tam tańsze.

Tzn. bardziej mi się podobają teraz "delikatniejsze" buty, a jakby nie patrzeć air maxy to takie hm. buciory. xD Nie wiem, czy rozumiecie, pewnie nie, ale nie umiem tego inaczej wyrazić.

Ja rozumiem :D

Zastanawiam się właśnie, czy nie kupić sobie air maxów na zimę, w zastępstwie traperów, ale boję się, że szybko się rozpadną.

no są solidne, najczęściej z kilku tworzyw, więc są masywne, do tego 90 są wysokie jak na sportowe buty. Ty jesteś wysoka, to Ci nie trzeba ;P ja właśnie ze względu na to je kupuję. są wygodne i wysokie, a przy tym sportowe. chociaż wkurza mnie, że zrobiło się z nich gimbusowe lansiarstwo. planuję kupić w UK, bo mojego modelu nie ma w Polsce, a poza tym są tam tańsze.

To że dodałyby mi kilku centymetrów to w sumie jak dla mnie ich jedyna zaleta na ten moment, bo ładnie eksponują dłuższe nogi, a ja lubię wyższe buty ;P

Na jaki model polujesz? :D

nike-air-max-90-prm-vintage-infrared-spr

niestety, to są męskie (wtf, facet + malinowy?), więc ciężko dostać małe rozmiary.

ale znajdę je, wykopię, albo będę chodzić w 41 XD

mierzyłam wczoraj te w panterkę, za 499zł, już miałam je kupić, ale stwierdziłam, że jak coś pastelowego założę, to nie będą pasować.

mierzyłam wczoraj te w panterkę, za 499zł, już miałam je kupić, ale stwierdziłam, że jak coś pastelowego założę, to nie będą pasować.

no bo panterka w sumie jest mało uniwersalna jeśli chodzi o dobór kolorów  ;) ja osobiście nie dałabym tyle za te buty, moim zdaniem nie są warte aż takich pieniędzy :D

nike-air-max-90-prm-vintage-infrared-spr

(wtf, facet + malinowy?)

to jest infrared :D czyli malinowy pod męską nazwą ;p

Co do tematu: sama jestem posiadaczką air maxów i sobie cenię mocno, bo są zajeeeeeeeeeeedobrze wygodne, nie chodzę- płynę :D

A model się nazywa 'candy mint' :ptumblr_m75qxzT8ak1qhvywvo1_1280.jpg

• 1 year later...