Disorder 332 Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Florence and the machine - pseudonim artystyczny brytyjskiej piosenkarki Florence Welch (ur. 28 sierpnia 1986 r. w Londynie) i akompaniującego jej zespołu. Wykonawca muzyki indie rock. Grupa powstała w 2007 roku, by już rok później wystąpić na bocznych scenach festiwali w Glastonburyczy Reading. W 2011 roku była nominowana do Nagrody Grammy w kategorii Najlepszy Nowy Artysta (ang. Best New Artist). Znacie? Słuchacie? Jakie macie ulubione utwory/płyty? Warto jeszcze wspomnieć, że Florence pojawi się na tegorocznym Coke Live Music Festival. Link to post
Fen. 25 Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Uwielbiam Florence (co widać zresztą po awatarze). Ulubiona piosenka, hmm... chyba wszystkie. Pojechałabym na Flo, ale mam niestety trochę daleko do Krakowa :\ Link to post
Jacqueline 20 Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Florence pojawi się na tegorocznym Coke Live Music Festival. can't wait. Od kilku lat jej słucham i oczywiście będę na Coku. Jest miesamowita, jej charyzma, niebanalne teksty i płomienny kolor włosów:P bardzo mnie przyciągają. Link to post
Mrs_Misery 220 Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Uwielbiam kilka utworów, odpowiada mi wokal, muzyka. Mój ulubiony? Poznałam przez przypadek, ktoś zamieścił link do jednego z utworów, przesłuchałam, zakochałam się. Bardzo przypomina mi w tym utworze Cat Power, do którego mam sentyment. Link to post
Maurycy 225 Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Raczej nie moje klimaty ale głos ma ciekawy. Link to post
Allah666 92 Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Wybaczcie kamraci, to nie moja klimaty. Link to post
Recommended Posts