MalinoweLove 0 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Co robicie rano przed szkołą/ pracą ?? Ja wstaję o 5 :o A do szkoły mam na 8.30 xD Wiem, troszkę wcześnie xD Wstaję, idę patrzeć do lusterka, jak wyglądają moje kłaczki, jak są pokręcone, to idę myć głowę, potem suszę, i lekko prostuję xD Jak wyglądają w miarę 'normalnie' to nastawiam budzik na 5.50 i jeszcze śpię :P Po włoskach, pielęgnacja twarzy, potem make-up , (śniadania nigdy nie jem ) A potem jakos o 7 siadam i oglądam TV, i czytam to co było do nauczenia, aby sobie przypomnieć :P Rodzice mówią, że kosmici mnie podmienili, że 3h wcześniej wstaję xD A u Was jak jest?? Link to post
Pogodynka 2 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Asiaczek1208, pozazdrościc :o . Ja wstaję o 6:30. A konkretniej to się budze, bo z łózka zwklekam się najcześciej o 6:40. Myję twarz, zęby, czese się. Doprowadzam się jako tako do ładu :D Pakuje się, ubieram pokręce się troche po domu. Bo zawsze jeszcze to i tam jest do zrobienia. No i o 7:30 wychodze :D Lekcję zaczynam o 8. Link to post
melassa 2 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Wstaje różnie, najpóźniej 1,5 h przed zajęciami. Idę do łazienki, a tam... -a6w -zęby -włosy -reszta mnie -krem nawilżający na ciało -pianka do włosów -dezodorant -suszenie głowy -mycie twarzy -ubieranie się -makijaż wszystko zabiera mi od 15 do 30 minut :) Link to post
MalinoweLove 0 Posted March 9, 2009 Author Report Share Posted March 9, 2009 .-a6w Zazdroszczę :sweet: Chciałabym tak codziennie robić a6w xD Ale siły nie mam :P Link to post
dolly 2 Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Wstaję o piątej, idę do łazienki, a tam się myję, później suszę włosy, prostuję, robię makijaż, ubieram się, pakuję książki i do szkoły, zawsze o 7 wychodzę z domu, a jak mam jeszcze trochę czasu to jem śniadanie i siedzę przed komputerem. Link to post
agusiek 3 Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Przeważnie wstaję przed 6. Idę do łazienki, myję zęby i twarz. Następnie nakładam krem nawilżający i preparat do prostowania włosów. Między czasie antyperspirant. Prostuję włosy, maluję się i dopiero potem ubieram się :D. Pakuję manatki do szkoły iii wychodzę. Czasem zdążę jeszcze zjeść śniadanie, ale rzadko. Link to post
olka080 0 Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Wstaje ok. 6-7. Idę do łazienki. Wchodzę do wanny. Myję ząbki, ryjek, ciało haha. Włosy zawsze myję wieczorem więc czil. Potem się ubieram, czeszę, maluję, pakuję książki. Potem biegnę na autobus i jak zwykle się spóźniam. Ot takie poranki;) Link to post
Pyskata. 179 Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Wstaję o godzinie 7.10 Idę do łazienki. Myję włosy i resztę. Nakładam odżywkę na kłaki. Antyperspirant. Suszę włosy. Prostuję je. Maluję się. Ubieram się. Idę spakować plecak. Jem śniadanie i robię sobie amku do szkoły. Myję zęby przed wyjściem. I o 7.40 wio do szkoły. :D Link to post
Guest Anonymous Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Wstaje najczęściej tak między 6.30 a 7. Na start od razu łazienka, mycie się i 'te' sprawy, ubieram się, w międzyczasie antyperspirant, szczotkuję zęby, ogarniam włosy, jeśli nie da się nic zrobić z moją falowano-kręconą 'szopą' to prostuję włosy, po czym je czeszę, upinam czy cokolwiek innego, maluję się, kremuję dłonie i perfumuję się. Link to post
Vipera 0 Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Ja wsteję jakoś godzine przed wyjściem na tramwaj. Jem śniadanie, myję włosy, suszę, potem szybko jakiś make up (o ile mi się chce), później się ubieram i gotowam :) Link to post
klara 2 Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Jeśli mam na ósmą, wstaję godzinę wcześniej. Szybki prysznic, szybkie umycie włosów, 5 minut na makijaż, ubranie się i tyle. Wszelkie dłuższe rytuały zostawiam sobie na wieczór. Link to post
slank 0 Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Budzę się o 6.00, wstaję ok. 6.20, myję twarz, zęby, z włosami nic nie robię, bo same się układają, co najwyżej przeczeszę, ok. 20 minut zastanawiam się co ubrać, ubieram się, maluję rzęsy, piję herbatę, no i torba, buty i lecę na autobus, na 7.20. Link to post
Pyskata. 179 Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Wstaje o 5.30-6.00. Biorę tabletki, idę umyć włosy, maluję się, ubieram, susze włosy, prostuję, ogarniam się w miarę, czasami zrobię sobie śniadanie do szkoły i spitalam na busa, którego mam o 6.50. Link to post
Myś 9 Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Wstaję 6.30, idę pod prysznic, myję zęby, ubieram się, ogarniam i wychodzę z domu ; ) Link to post
benia 0 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Ja wstaję o 6:30, mam godzinę na wyszykowanie się. Najpierw szybki prysznic, mycie ząbków, balsamowanie, krem na twarz (musi być o lekkiej konsystencji, bo mam skórę z tendencją do przetłuszczania, np. Vitella Nutrilotio), następnie nakładam make-up, ubieram się, jem śniadanie i biegnę na autobus:) Link to post
WhiteAngel 18 Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 ja wstaję o 7:20 jeżeli mam na 8. Przysznic, suszę się, ogarniam szybko i o 7:45 wychodzę. Jestem jeszcze 5 minut pdzed czasem Link to post
Disorder 332 Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 zawsze przed wyjściem na uczelnię biorę prysznic i myję włosy, suszę je myjąc zęby, szybki makijaż i jestem gotowa do wyjścia. :D Link to post
miss.obvious 3 Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 Nienawidzę wstawać rano:P Jak mam do szkoły na 7:45 to: - wstaję o 6 - leżę dziesięć minut w łóżku i myślę czy przypadkiem nie jestem chora i nie mogę iść do szkoły :P - idę myć zęby, twarz - spinam włosy do góry, robię makijaż, trwa to jakieś 15min - prostuję włosy (15 min) - biegnę na autobus który jest o 6.56 a dojście zwykłe do przystanku zajmuje mi zwykle 10minut także ten.. nic ciekawego :P Link to post
Luvuu 380 Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Wstaję najczęściej o 7, myję zęby, czeszę włosy, oczyszczam, kremuję twarz, ubieram się, maluję się, perfumuje się i wychodzę tak około 7.20 - 7.25 ;) Link to post
trus 208 Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Wstaję, myję zęby, antyperspirant, ubieram się, związuję włosy (byle jak), maluję się, związuję włosy raz jeszcze (tym razem porządnie), pakuję się i wychodzę na autobus. Link to post
Niebieska 224 Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 U mnie pora wstania zależy od tego, na którą mam do pracy. Po wstaniu jem śniadanie, potem poranna toaleta, następnie ubieram się, pakuję torbę i idę do pracy. Link to post
Wiedźma 12 Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Na 9 mam do pracy, zazwyczaj. Wstaję o 7.35, bo przeważnie robię jeszcze masę innych rzeczy, między innymi zasiadam przed komputerem xD Gdy już widzę, że jest bardzo późno to pędzę do łazienki i robię poranną toaletę, często lekki makijaż, ubieram się i proszę mamę, żeby mi otworzyła garaż, bo ja już jestem spóźniona. :D Link to post
kissmyass 12 Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Różnie się budzę, ale zaraz po wstaniu nastawiam wodę na gaz i idę do łazienki. Siku, mycie ząbków, czasami prysznic jak cieżko mi było wstać. Potem papieros, kawa i leki. Międzyczasie karmie zwierzęta. Link to post
Efka 31 Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 zmartwychwstaje o 5... kierunek kuchnia by nastawić wodę na kawę i szybki prysznic,balsamowanie i.. w szlafroku do śniadania..często w miedzy czasie przeglądam maile i fb ... później ząbki itd.. ubrać się make up :) i witaj poranku! mniej więcej schodzi mi na wszystko 40 minut, jak się bardzo spieszę to 20..( nie wchodzę na kompa :p ) Link to post
Nygus 53 Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Wstaję o 5 ide pod prysznic ( włosy i te sprawy ;P ) potem fryzura, make up, prasowanie i tak mijają mi jakieś 2 godziny życia ;P Link to post
Recommended Posts