Marcinox 37 Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Na ogarniecie sie mam 20 min, z racji tego, że jestem leniwy i wole dłużej pospac niż stać przy lustrze. Wstaje od razu po zadzwonieniu budzika. Łazienka, przemycie twarzy, umycie zębów, delikatne ulozenie włosów, potem ubieram się, biorę kanapki i w drogę! ;) Link to post
Maurycy 225 Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Kielonek listerine, coby z gęby nie capiło. Jeśli się golę to wieczorem (po kąpieli łatwiej i po drodze), więc potem tylko głowa pod kran, szybkie czesanie bez użycia grzebienia i jestem gotowy. 2-3 minuty. Link to post
Nygus 53 Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 więc potem tylko głowa pod kran, szybkie czesanie bez użycia grzebienia i jestem gotowy. 2-3 minuty. Po czymś takim już sobie wyobrażam, jakbym wyglądała przepięknie ;p Link to post
Marcinox 37 Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Po czymś takim już sobie wyobrażam, jakbym wyglądała przepięknie ;P Nowy trend mody... :D hahaha :D Link to post
Nygus 53 Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Nowy trend mody... hahaha Z pewnością ludzie by się patrzyli :D Link to post
Marcinox 37 Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 No widzisz.. przyciągnęłabyś uwagę to raz, miałabyś oryginalną fryzurę :D Zwłaszcza taką, której nikt nie miał, kobiety lubią być pierwsze, jedyne i nie powtarzalne :D Link to post
Nygus 53 Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 No widzisz.. przyciągnęłabyś uwagę to raz, miałabyś oryginalną fryzurę Zwłaszcza taką, której nikt nie miał, kobiety lubią być pierwsze, jedyne i nie powtarzalne Wolę przyciągać skromnością ;P Link to post
sołtys 5 Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Mycie głowy pod kranem na propsie! Też praktykowałem, jak jeszcze nie miałem wanny. Teraz wolę myć głowę nad nią. Niestety nie mam tak dobrze, a moje włosy są sztywne i żeby jakoś wyglądać muszę używać pasty do włosów. Jest fajna w odróżnieniu od gumy i żelów, bo nie skleja włosów i się nie świecą, wyglądają jak najbardziej naturalnie. Nygus 1 Link to post
Marcinox 37 Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Pasty? A co to za pasta ;>? Link to post
Nygus 53 Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Pasty? A co to za pasta ;>? Do butów daje naturalny czarny kolor :D Link to post
Marcinox 37 Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Do butów daje naturalny czarny kolor :D Bo Cię.. :D Nie potrzebuje, mam wciąż piękne, lśniące, zdrowe i czarne włoski :D Link to post
Nygus 53 Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Bo Cię.. Co mnie? ;p Jeśli Ci się czarne znudzą i powiedzmy chciałbyś mieć rude polecam naturalny sposób... mieszaj bigos głową :D Link to post
Marcinox 37 Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Co mnie? ;P Jeśli Ci się czarne znudzą i powiedzmy chciałbyś mieć rude polecam naturalny sposób... mieszaj bigos głową :D Dobrze wiesz co :D Taa.. a jakbym chciał blond - to użyje wody utlenionej :D PS. Sołtys daj znac co to za pasta ;) Link to post
Maurycy 225 Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Mycie głowy pod kranem na propsie! Też praktykowałem, jak jeszcze nie miałem wanny. Teraz wolę myć głowę nad nią. Niestety nie mam tak dobrze, a moje włosy są sztywne i żeby jakoś wyglądać muszę używać pasty do włosów. Jest fajna w odróżnieniu od gumy i żelów, bo nie skleja włosów i się nie świecą, wyglądają jak najbardziej naturalnie. Chodzi tylko o zmoczenie wygniecionych włosów aby móc je jakoś ogarnąć, nie mycie :D Link to post
sołtys 5 Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Wybacz Marcinox, byłem w rozjazdach przez kilka ostatnich dni, nie miałem jak odpisać. Obecnie używam pasty Goldwella, można znaleźć na allegro albo w salonach fryzjerskich. Z tego co wiem, to nie jest dostępna w sieciówkach typu Rossman itd. Z sieciówek past też używałem i były niezłe, ale ta jest warta swojej ceny zdecydowanie. :) Włosy mają naturalny kolor po niej, nie świecą się, nie sklejają, wystarczy jej odrobina żeby sobie czuprynę umodelować. Taka tubka za około 35zł (ja u fryzjera kupiłem za 55), wystarczyła mi na dobre pół roku. :) Marcinox 1 Link to post
Marcinox 37 Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Skoro taka cena... to może być dobra pasta :) Ok będę miał to na uwadze napisze sobie nazwę i popytam, dzięki za odpowiedź Link to post
jagna 4 Posted February 23 Report Share Posted February 23 Rano: myję twarz żelem Kiehls konopnym nakładam tonik z Clochee krem pod oczy awokado z Kiehls krem do twarzy własnej roboty krem z filtrem i tutaj polecam serdecznie kosmetyki od Selvert https://sklep.dayspashe.pl/marki/96-selvert-thermal Od She day spa :) Wieczorem: zmywam makijaż (o ile się malowałam) olejem awokado myję twarz żelem Kiehls konopnym tonik Clochee serum Cara z Hello Body krem pod oczy awokado z Kiehls krem Cara z Hello Body I co kilka dni mieszanka olejów własnej roboty Link to post
Recommended Posts