MrocznyKILL 0 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Praca przez internet , zarabianie w internecie , praca dodatkowa , praca dodatkowa , praca w domu , premium za free , triki , wskazówki , poradnik , sejfik dowody wypłat , opinie , sejfik.com czy wypłaca , porady , za darmo , zarabianie na oglądaniu reklam , upload , płatne pisanie , zadania , FaceBook , GG , ManualSurf , Strona startowa , Promowanie PTP , aukcje , gry , konkursy , epraca , markonix , admin , reflink , poleceni , jak zarobić pieniądze , kampania W 100% legalny oraz sprawdzony sposób na dorobienie sobie kilku złotych przez internet Mini FAQ Czyli odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Czy zarabianie w serwisie Sejfiku jest legalne?Tak! Sejfik działa w 100% legalnie! Należy do firmy Ebizo NIP: 6431732923 REGON: 241831059Oraz jako jedyny serwis w Polsce załatwia za nas kwestię podatku. Od każdej wypłaty pobierany jest podatek 18%(ryczałtowy). Więcej szczegółów na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu Sejfik.Na czym polega zarabianie w serwisie Sejfik? To proste! Otrzymujesz wynagrodzenie za wykonywanie prostych czynności. Zaczyna się od prostych zadań takich jak odebranie przesyłki e-mail czy obejrzenie strony, a kończy się na rejestracjach, pobieraniu plików, pisaniu postów. Czym bardziej skomplikowane zadanie tym większa stawka za jego wykonanie.Serwis posiada aż kilkanaście metod zarobku. Sam wybierasz w jaki sposób będziesz zarabiał! Oczywiście im więcej metod wybierzesz tym wyższe zyski.Ile wynosi minimalna kwota jaką mogę wypłacić z serwisu i jak długo będę czekał na wypłatę? Minimum do wypłaty to 10 zł w przypadku przelewu na konto bankowe, 3 zł w przypadku PayPal oraz 5 zł w przypadku doładowania telefonu komórkowego.Wypłaty wynagrodzeń następują do 7 dni po zakończeniu okresu rozliczeniowego jakim jest jeden miesiąc.Co miesiąc będę tutaj umieszczał swój osobisty dowód wypłacalności serwisu: Proszę mieć na uwadze iż mój staż w serwisie wynosi ponad 1000 dni a wypłaty w niektórych miesiącach dochodzą nawet do 500 zł... takie zyski dla nowicjusza są arcy trudne do osiągnięcia . Jak napisałem w tytule Sejfik to dobry sposób na dorobienie kilku zł. Można traktować to jak hobby za każdym razem gdy mamy wolną chwilę ;) uważam że to lepsze niż granie w gry, czy oglądnie głupawych filmików ;) Jak Sejfika oceniają sami użytkownicy? Odpowiedzią na to pytanie niech będą 3 najważniejsze nagrod:Dlaczego za niektóre akcje wykonane w serwisie otrzymuje punkty i do czego one służą? Punkty dają nam wbrew pozorom spore pole do popisu i warto je zbierać (np. za pobieranie plików, manualsurf, kliki konkursowe). Nie można jednoznacznie określić wartości 1 punka ponieważ możemy je wykorzystać na reklamę, w grze orzeł czy reszka, samodzielnie wymienić na gotówkę w zakładce "wymień punkty" lub sprzedać je innemu użytkownikowi Sejfika (osobiście polecam sprzedaż ponieważ otrzymamy dużo więcej pieniążków niż przy samodzielnej wymiennie nawet na poziomie platynowym- sam również zajmuje się skupowaniem punktów oferuję 22 gr za każde 500 pkt więc jeśli chcesz szybko i korzystnie sprzedać punkty napisz do mnie PW w serwisie a może cena nawet nieco wzrośnie ;) )Jestem w serwisie od kilku dni a zarobiłem tylko kilka groszy:/ Dlaczego? Wysokość zarobków zależy tylko i wyłącznie od Twojego zaangażowania jeśli chcesz sprawdzić na ile wykorzystujesz możliwości Sejfika oto swego rodzaju "rachunek sumienia" (po kliknięciu dowiemy się z ilu metod zarabiania oferowanych przez Sejfik już skorzystaliśmy a ile jeszcze mamy do wypróbowania) Jeśli Twój wynik jest większy niż 75% to wtedy masz prawo mówić że Sejfik jest przeciętny ;)Sejfik startujemy! Aby dołączyć do serwisu masz 2 możliwości do wyboru rejestrację z linku zwykłego lub tak zwanego reflinku.1. Reflink- zapisując się z tego linku zostanę twoim sponsorem. Co na tym zyskasz?- Indywidualne, szczegółowe porady jak zarobić znacznie więcej niż przeciętny usher- Jeśli jesteś osobą ambitna i wytrwałą mogę zaoferować ci refback (oddam ci cześć zarobków które zyskałem dzięki Tobie)- Dodam Cię do znajomych w Sejfiku co znacznie ułatwi kontakt (będziesz znał mój status Online/ offline bez uprzedniego wyszukiwania mojego profilu)Reflink Zapisując się z tego linku możesz liczyć na moje rady i odpowiedzi na Twoje pytania! 2. Link zwykły- zapisując się z tego linku zostanie ci przyznany sponsor w drodze losowanie spośród użytkowników VIP ( posiadam konto VIP i kilka osób które widziałem ze podglądały temat zapisały się z liku czystego ale zostały mi przyporządkowane z VIP lecz mimo że są moimi poleconymi nie mogą liczyć na żadną pomoc).Link zwykły Zapisując się z tego linku nie możesz liczyć na moją pomoc! Chcesz wiedzieć więcej? Zapraszam na: -PW forum-GG 2606410-PW Sejfik : nick michalx2008x-Mail michal239@o2.pl Link to post
Obcy 145 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 MrocznyKILL dostał zgodę na zamieszczenie tematu oraz (ref)liku. Link to post
Maurycy 225 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Przynajmniej jeden kulturalny. Link to post
MrocznyKILL 0 Posted September 20, 2013 Author Report Share Posted September 20, 2013 Przynajmniej jeden kulturalny. Poprosiłem o zgodę bo wiem jak ludzie podchodzą do takich tematów (wiadomo że 90% takich serwisów to oszustwo). Link to post
MrocznyKILL 0 Posted October 16, 2013 Author Report Share Posted October 16, 2013 Kolejny osobisty dowód wypłacalności serwisu (zarobki za miesiąc wrzesień) Link to post
Vince Masuka 86 Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Sprawdzimy to napisz mi na priv od czego tam zacząc ;D Link to post
wyczerpana 0 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Poprosiłem o zgodę bo wiem jak ludzie podchodzą do takich tematów (wiadomo że 90% takich serwisów to oszustwo). Na samym początku sama też tak pomyślałam. Link to post
Mitsuu 2 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Narobić się trzeba wszędzie, zarobić nie koniecznie. Link to post
MrocznyKILL 0 Posted October 30, 2013 Author Report Share Posted October 30, 2013 Narobić się trzeba wszędzie, zarobić nie koniecznie. Kiedyś policzyłem ile czasu na to poświęcam i ile zarabiam i wyszło mi że zarabiam ~5 zł na gadzinę... mało nawet bardzo ale przypominam że całe mnóstwo osób za taką stawkę w naszym kraju pracuje w podrzędnych barach i innych cudach tego typu :/ a ja siedzę wygodnie w fotelu robiąc przy okazji całą masę innych rzeczy... Link to post
MrocznyKILL 0 Posted December 9, 2013 Author Report Share Posted December 9, 2013 Najnowszy dowód wypłacalności serwisu Link to post
Allah666 92 Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Muszę się skonsultować z moim managerem czy to aby rzeczywiście jest opłacalne i bezpieczne przede wszystkim. Bo nawet jak na szeptankę twój nick jest zdradliwy :P Link to post
Vince Masuka 86 Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Trzeba mieć sporo refów zeby takie wyniki osiągać ; ) Link to post
MrocznyKILL 0 Posted December 9, 2013 Author Report Share Posted December 9, 2013 Trzeba mieć sporo refów zeby takie wyniki osiągać ; ) Masz rację... lecz bez nich da się dorobić parę zł :) Muszę się skonsultować z moim managerem czy to aby rzeczywiście jest opłacalne i bezpieczne przede wszystkim. Bo nawet jak na szeptankę twój nick jest zdradliwy :P Nick jak i avatar to tak pod prąd:P sporo udzielam się na forach i przeważnie Ci którzy mają misie pieski i serduszka i inne tego typu rzeczy są najbardziej opryskliwi chamscy i wszystkowiedzący ;) Link to post
Allah666 92 Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Nick jak i avatar to tak pod prąd:P sporo udzielam się na forach i przeważnie Ci którzy mają misie pieski i serduszka i inne tego typu rzeczy są najbardziej opryskliwi chamscy i wszystkowiedzący Z tym masz kolego świętą rację. Link to post
Vince Masuka 86 Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 No wlasnie np. allah czarnuch na avku juz wiadomo, że będzie słabo w uj, nie pozdrawiam. Link to post
MrocznyKILL 0 Posted October 3, 2016 Author Report Share Posted October 3, 2016 Kolejna metoda zarobku w sejfik! Sejfik w ciągłym rozwoju - udostępniamy kolejną możliwość zarobku. Nowa metoda zarobku to mini program partnerski dla POPULARNYCH produktów finansowych. Takie produkty wydają się trudne w promocji jednakże wyniki naszych testów mówią inaczej - aktywni użytkownicy z pewnością zauważyli ostatnie płatne zadania związane z lokatami lub podobnymi produktami. Zadania cieszyły się dobrym zainteresowaniem tak więc postanowiliśmy umożliwić taki zarobek w ramach osobnej zakładki dedykowanej dla usług finansowych. Wybraliśmy najpopularniejsze produkty takie jak konta bankowe, lokaty (już nawet od 500zł), chwilówki (których znaczna większość posiada promocje na pierwszą darmową pożyczkę), konta oszczędnościowe. Głównym założeniem jest oczywiście promocja tych produktów w swoim środowisku np. wśród znajomych czy rodziny. Możesz także promować swój link partnerski do wszystkich produktów w różnych miejscach w internecie przykładowo gdy nie wiesz na co wykorzystać reklamy w innych serwisach get-paid. Wreszcie NIE zabraniamy złożenia wniosku przez samego siebie o ile faktycznie jesteś zainteresowany produktem - polecamy zwłaszcza lokaty, które mają zawsze promocyjne oprocentowanie oraz chwilówki, które osobiście przetestowaliśmy i faktycznie umożliwiają zdobycie środków za 1-2 miesiące ZA DARMO jeżeli zostaną spłacone w terminie. Istotną zaletą w stosunku do płatnych zadań są statystyki ONLINE tak więc nie ma ryzyka, że zadanie (a dokładniej lead) nie zostanie zliczony ponieważ już samo kliknięcie we wniosek jest odnotowane na sejfiku. Jeżeli pomagamy założyć osobiście komuś jakiś produkt to możemy sprawdzić od razu czy jego wniosek jest widoczny w systemie. Tak samo przyznanie premii jest automatycznie i nie trzeba czekać na rozliczenie zadań przez reklamodawcę/sejfik jak jest to w przypadku płatnych zadań. Na zachętę przedstawiamy zrzut ekranu użytkownika testera: Jak widać wynagrodzenie jest sowite! Nawet i 50zł za założenie prostej lokaty! Link to post
Recommended Posts