MalinoweLove 0 Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Jak wyżej xD Przeklinacie ?? Czy próbujecie przestać, ale nie wychodzi xD Jak z Wami jest ;) Link to post
PLANETA 0 Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Asiaczek1208, Oj ja to jak sie zdenerwuje to klne jak szewc. A próbuje pszestac i nic nie wychodzi szkoda takie zycie. :kiss: :kiss: :kiss: Link to post
detektyf 0 Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Ja rowniez klne ale tylko jak jestem wsciekly :) Link to post
MalinoweLove 0 Posted March 9, 2009 Author Report Share Posted March 9, 2009 Wiem, że to złe, ale jak się mocno zdenerwuję, to również ... ^^" Link to post
Pogodynka 2 Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Wiem, że to złe, ale jak się mocno zdenerwuję, to również ... Ja też ;( Ale tylko po za domem :D Link to post
MalinoweLove 0 Posted March 9, 2009 Author Report Share Posted March 9, 2009 Ale tylko po za domem :D To wiadomo. Ja też ;) Link to post
rebellious angel 80 Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Kurde..ja to potrafię klnąć jak się wkurzę :shy: Ale zazwyczaj jak już mnie coś naprawdę wnerwi. Tak to nawet nie, chyba ,że mi się wymsknie. Staram się nie klnąć ,ale wychodzi z tym różnie :P Link to post
MalinoweLove 0 Posted March 9, 2009 Author Report Share Posted March 9, 2009 Czasami nawet wymsknie mi się coś przy mamie xD Ale zazwyczaj nie słyszy ;) Link to post
Pogodynka 2 Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Czasami nawet wymsknie mi się coś przy mamie xD Mi się jeszcze naszczęście nie zdarzyło :) I mam nadzieję, że się nie zdarzy. :o Link to post
fuTi 0 Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Ja też przeklinam ale jak się zdenerwuję, chociaż tak normalnie też bywa. U mnie przeklinanie jak jestem zrównoważona :P to takie dla jaj z kumpelami. Link to post
beatag60 4 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Jak mnie coś wkurzy klnę jak szewc! Oczywiście uważam kto jest w pobliżu szanując innych. Link to post
Mglista 1 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Przeklinacie ?? Oj,zdaża się ,nie żadko powiedzieć brzydkie słowo. :hihi: Czy próbujecie przestać, ale nie wychodzi Nie próbowałam się powstrzymywać. :shy: Link to post
Guest Anonymous Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Często używam wulgaryzmów podczas rozmowy ale w towarzystwie Kobiet czy też starszych osób nigdy x] Link to post
LivelyA 0 Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Czasami mi się zdarza, jednak staram się przeklinać jak najrzadziej...;) Zwykle coś mi się ,,wymsknie" jak jestem zła, albo coś mi się nie udaje. Link to post
nero469 1 Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Jak się mocno zdenerwuje to zdarza się. Link to post
Çetin 1 Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Dość często, ale nigdy w nieodpowiedniej sytuacji. Link to post
monia 0 Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 nieraz się zaraza . przekleństwa lecą często jak jestem wściekła. kiedyś co 3 słowo moje to było przekleństwo teraz już się oduczyłam i staram się trochę ograniczać .Bo dziewczynie nie wypada tak kląć Link to post
Zagadka 14 Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Ja przeklinam często i już mi to weszło w krew... nie potrafię powiedzie zdania bez przekleństwa... no i nie wychodzi mi to na dobre bo dzisiaj dostałem za to 500zł mandatu... Link to post
krolewskie 1 Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Piotrek coś o tym wiem :) niestety ale używam . Tyle jednak że przy kobietach staram się nie mówić , bo mi głupio :) Link to post
Guest Anonymous Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Przeklinacie ??Czy próbujecie przestać, ale nie wychodzi xD Przeklinamy :D Próbuje przestać ale w moim towarzystwie wszyscy przeklinają i się nie da . xdd Link to post
Koleszko 204 Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Przeklinacie ??Czy próbujecie przestać, ale nie wychodzi xD Przeklinamy :D Próbuje przestać ale w moim towarzystwie wszyscy przeklinają i się nie da . xdd Zgadzam się z tym w 100%. Jeżeli w twoim towarzystwie jest ktoś kto przeklina, zaczyna ci się to udzielać i także zaczynasz przeklinać. Potem trudno jest przestać, ale ja ograniczam ^^" Link to post
Cookie 0 Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Często używam wulgaryzmów podczas rozmowy ale w towarzystwie Kobiet czy też starszych osób nigdy x] ja również. Link to post
Kaha 1 Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Zdarza się. Jak jestem zła, lub smutna, klną na to co mi przeszkadza :P Niestety... Ale nie używam TYCH słów w niewskazanych okolicznościach :P Zauważyłam, że niedługo trzaba będzie wymyślić nowe przekleństwa, bo te, aktualnie używane, już spowszedniały... :eek: Link to post
Stephanie 1 Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Przeklinam, ale najczęściej w rozmowach z towarzystwem, które również przeklina. Przeklinam również (i to aż uszy więdną) jak jestem zła. Link to post
Çetin 1 Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Przeklinam, ale tylko, kiedy wiem, że mogę to zrobić. Link to post
Recommended Posts