Jump to content

Brzydkie słowa

MalinoweLove

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Guest Anonymous

Raz, czy dwa dla podkreślenia siły w całej wypowiedzi. Nie przeklinam dużo, chyba, że w rozmowach prywatnych, jak jestem bardzo zdenerwowany (ale na forum publicznym, w szkole etc. nigdy).

• 3 months later...
Guest Anonymous

Dodam jeszcze, że jak się zdenerwuję, coś mi nie wychodzi długi czas, to wtedy prowadzę 'monolog', gdzie co trzeci-czwarty wyraz jest niewulgarny :D.

Ostatnio przy rozstawianiu sprzętu brzęczała mi gitara, oczywiście puściłem taką wiązkę, a w tym czasie znajomy przystawił mi zbierający mikrofon (nie zauważyłem) i strasznie się dziwiłem, dlaczego zebrani ludzie, którzy teoretycznie nie powinni tego słyszeć tak się dziwnie na mnie patrzyli :D.

• 2 weeks later...
Guest Anonymous

Brzydki nawyk, kiedy ktoś z bliższych mi osób przeklina to mnie to jakoś specjalnie nie drażni, ale u obcych strasznie. Denerwuje mnie jak ktoś bluzga, żeby być fajnym ^^ Mi zdarza się jak za długo przebywam wśród ludzi, gdzie co drugie słowo to no ^^

• 5 months later...