Blackia 117 Report post Posted November 18, 2013 Tak jak obiecalam, wstawiam pare starych swoich bazgrołow ;) Krytyka mile widziana ;D 3 Luvuu, Obcy and Mrs_Misery reacted to this Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted November 18, 2013 Bociek niszczy. Reszta (poza smokiem który mi nie leży całkiem) jest ok, ale d*py nie urywa... Share this post Link to post
Luvuu 380 Report post Posted November 18, 2013 A mi się podoba! :) Zawsze podziwiam osoby, które mają choć trochę talentu do rysowania, bo sama go nie posiadam xD Napisałaś, że to stare prace, czy to znaczy, że przestałaś rysować? :) Share this post Link to post
Blackia 117 Report post Posted November 18, 2013 Ło żeż...;D jestem zawiedziona brakiem wyszczegolnionej krytyki (" Luvuu, nie nie przestalam dalej maziajam ale wiekszosc laduje w koszu ;)Bo tak naprawde to bazgroly, ktore powstaja na wykladach...tak jak i te wyzej.Ale to niewazne.Wazne, ze sprawia mi to przyjemnosc i pozwala chore wizje przelewac na papier. Share this post Link to post
Blackia 117 Report post Posted December 3, 2013 Maziaje, ktore jako piersze od reki wyladowaly w koszu ;p [=http://s1048.photobucket.com/user/Focica/media/smok22.jpg.html] Share this post Link to post