Disorder 332 Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Handlarz narkotyków David (Jason Sudeikis) zamierza wycofać się z interesu, gdy jeden z klientów proponuje mu 100 tys. dolarów (ok. 300 tys. złotych) za przewiezienie 600 kilogramów marihuany z Meksyku. Diler podejmuje się zadania. By nie budzić podejrzeń na granicy, zatrudnia do współpracy striptizerkę Rose (Jennifer Aniston), która ma udawać jego żonę. W dzieci obojga wcielają się Casey (Emma Roberts), która właśnie uciekła z domu, i naiwny prawiczek Kenny (Will Poulter). Cała czwórka wyrusza samochodem do Meksyku. Wszystko idzie zgodnie z planem, aż okazuje się, że towar został niedawno skradziony meksykańskiemu gangsterowi... Oglądaliście? Jak wam się podobała ta komedia? Link to post
Anonimka. 171 Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Może dzisiaj obejrzę, jak szefu zaśnie. :) Link to post
Koleszko 204 Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Ja tam się pośmiałem przy tym filmie :) Nie każdemu albo i większości pewnie nie podejdzie, ale ja osobiście zachęcam :) Disorder 1 Link to post
trus 208 Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Oglądałam, jedna z moich ulubionych komedii :D Pewnie wrócę do niej jeszcze nie raz :D Link to post
Zagadka 14 Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Oglądałem wczoraj i podobała mi się :D niektóre akcje strasznie mnie rozbawiły Link to post
Luvuu 380 Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Fajny pomysł, śmieszne akcje, ale dla mnie to taki film "na raz" - pośmiałam się i niewiele już z niego pamiętam, więc nie był dla mnie jakoś szczególnie niezwykły. :) Link to post
trus12 0 Posted October 15, 2014 Report Share Posted October 15, 2014 super komedia :D Uwielbiam ją oglądać i nigdy mi się nie nudzi :D Link to post
Nygus 53 Posted October 15, 2014 Report Share Posted October 15, 2014 Dla zabicia czasu może być ;p Link to post
Dev 295 Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Kilka scen śmiesznych, poza tym bez fajerwerków. Liczyłem na coś ciekawszego :) Link to post
Recommended Posts