dobrodziejka 30 Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Wiem, wiem, że z wypraw, ale to niestety - moim zdaniem jest konik, hobby,pasja .Zresztą w dzisiejszych czasach każdy fotki ma w komórkach - raczej, zbieranie zdjęć - kiedyś to robiłam, z tym,że powstał problem gdzie je trzymać,a mam ich kilka pudełek - też jest kolekcjonerstwem, ale tak jak wspomniuałam - pozostzają w telefonie,bądź na styku,no a potem można zawsze wrzucić do komputera. ;) Link to post
JanPoszept 4 Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 moim zdaniem jest konik, hobby,pasja .Zresztą w dzisiejszych czasach każdy fotki ma w komórkach - raczej wyobrażasz sobie około 500 000 zdjęc w komórce? :) a tyle ich mam. ale niewazne. Niech bedzie ze to pasja. mój błąd. Link to post
dobrodziejka 30 Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Sporo tych fotek, ale dlatego wrzuca się je potem na komputer i tam je przechowuje.Pozdrawiam.:) JanPoszept 1 Link to post
Imaginacyjny 1 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Nieświadomie zbieram bilety z podróży pociągiem (raz na 2-3 miesiące muszę wszystkie powyrzucać bo się portfel nie domyka). Swego czasu zbierałem te czerwone otwieracze z puszki Burn i przyczepiałem do kółka na klucze :D. Odkładam też pudełeczka po tabakach. Link to post
dobrodziejka 30 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 A ja - przypomniałam sobie - po remoncie mieszkań, musiałam wyrzucić niezły stosik kart telefonicznych. Link to post
kajametrowska 0 Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Zbierałam w życiu różne rzeczy - jak każda dziewczyna na moim osiedlu :) Najwięcej jednak czasu poświęciłam znaczkom pocztowym :) Wyceniam swoją kolekcję na kilka tys zł :P Link to post
Nati 1 Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Ja kolekcjonuję pocztówki z różnych krajów :) Link to post
zadybski 0 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 ja kolekcjonuje http://www.naklejki-magnetyczne.pl/magnesy-na-lodowke,gadzety.html mam ich dośc sporo ! :) robie je ze zdjęć które dostane lub które sam zrobię. czasem jak jestem w innym kraju to kupie sobie jakieś magnesy na lodówkę ale raczej wole te magnesy które sam zrobię :P , już się na lodówkę nie mieści Link to post
Allah666 92 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Co dziwnego jest w magnesach? Link to post
nowy92 3 Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Co dziwnego jest w magnesach? Właśnie nie wiem???? Sam zbieram magnesy z różnych miejsc świata i zawsze proszę znajomych, kiedy jadą w jakieś egzotyczne miejsce żeby zamiast pocztówki, kupili mi magnes. Mam ich tyle, że niedługo będę musiał pomyśleć o jakiejś większej lodówce Link to post
mirabella 0 Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Może to nie takie dziwne, ale kiedyś zbierałam karty telefoniczne - nawet znalazłabym gdzieś moją kolekcję w starociach. Link to post
dobrodziejka 30 Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Zbierało się zbierało różności, potem podczas malowania i zmieniania mebli był tylko problem. W tej chwili zbieram z różnych miast i państw magnesy na lodówkę, ale o tym wspominałam wcześniej. Link to post
Mino 0 Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 ja w tym roku z kumplem przeczesałem kilka plaż z wykrywaczem metali - świetna zabawa i można niezłą kolekcję różności uzbierać :) Link to post
gtx 0 Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Z dziwnych rzeczy zbieram dezodoranty AXE. Mam ich ponad 30 różnych rodzajów. Link to post
Cesarski Egzekutor. 10 Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Ja zbieram sobie czasopisma wysyłkowe. Link to post
marian19l 0 Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 Stare pocztówki Link to post
pawel123us 1 Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Ja zbieram korki od wina, kiedyś zbuduję z nich coś ogromnego :D Za dzieciaka zbierałem etykietki opakowań po papierosach, które palił mój dziadek. Niestety po jakimś czasie mama je znalazła i wyrzuciła bo się bała, że będę palił w przyszłości. Miała rację xD Link to post
Disorder 332 Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 kiedyś kolekcjonowałam wszystko: karteczki w segregatorze (mogłam się pochwalić ich niesamowitą ilością), kulki szklane, kulki do pistoletów, koniczyny cztero- i więcej listne, karty do budek telefonicznych, zabawki z McDonald'sa, zabawki z Kinder Niespodzianki, pocztówki, ulotki z kina, bilety... obecnie kolekcjonuję tylko pieniądze na mieszkanie i zdjęcia, ale to chyba jak każdy. Link to post
Niebieska 224 Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 Ja kolekcjonowałam kapsle, karteczki do segregatorów, karty telefoniczne, kartki pocztowe, puszki po napojach, zapalniczki :) Link to post
Olus 12 Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Pachnie "piromaństwem" xd Link to post
Niebieska 224 Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 A dodając do tego, że jestem chemiczką 😛 Link to post
Recommended Posts