Jump to content

Zbieranie dziwnych rzeczy

Recommended Posts

Wiem, wiem, że z wypraw, ale to niestety  - moim zdaniem jest konik, hobby,pasja .Zresztą w dzisiejszych czasach każdy fotki ma w komórkach - raczej, zbieranie zdjęć  - kiedyś to robiłam, z tym,że powstał problem gdzie je trzymać,a mam ich kilka pudełek - też jest kolekcjonerstwem, ale tak jak wspomniuałam - pozostzają w telefonie,bądź na styku,no a potem można zawsze wrzucić do komputera. ;)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Co dziwnego jest w magnesach?

Właśnie nie wiem???? Sam zbieram magnesy z różnych miejsc świata i zawsze proszę znajomych, kiedy jadą w jakieś egzotyczne miejsce żeby zamiast pocztówki, kupili mi magnes. Mam ich tyle, że niedługo będę musiał pomyśleć o jakiejś większej lodówce :usmieszek1:

• 2 months later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 years later...

kiedyś kolekcjonowałam wszystko: karteczki w segregatorze (mogłam się pochwalić ich niesamowitą ilością), kulki szklane, kulki do pistoletów, koniczyny cztero- i więcej listne, karty do budek telefonicznych, zabawki z McDonald'sa, zabawki z Kinder Niespodzianki, pocztówki, ulotki z kina, bilety...

obecnie kolekcjonuję tylko pieniądze na mieszkanie i zdjęcia, ale to chyba jak każdy.