Vince Masuka 86 Report post Posted December 3, 2013 Ogólnie szału nie ma, ale od takich bazgrołków się zaczyna, może kiedyś będę rysować lepiej. Oceniajcie, wiem, że lamerstwo ale co jakiś czas będę tu coś wrzucać. Share this post Link to post
Allah666 92 Report post Posted December 3, 2013 Nie no, nie ma źle :D Jest OK. Share this post Link to post
Blackia 117 Report post Posted December 3, 2013 Haha wazne, ze widac co to jest. Cwicz,cwicz a sam bd widzial, ze ksztalty same po jakims czasie 'sie rysuja'...XD Share this post Link to post
Vince Masuka 86 Report post Posted December 3, 2013 Dokładnie, kiedyś gorzej rysowałem. Dodatkowo ważny jest dobór ołówków te rysunki rysowałem tylko automatycznym, a to akurat jest ważne. Dzięki za szczere i motywujące opinie. ;p Share this post Link to post
Blackia 117 Report post Posted December 3, 2013 A probowales tuszem? i zwyklym patyczkiem np takim do szaszlykow? Mi tak na poczatek proponowano...i kreslic kola owale i stozki ;D A dobor olowkow to rzeczywiscie wazna rzecz.Miekimi rysuje sie zdecydowanie lepiej niz twardymi.Ale znam osoby, ktore wola tymi twardymi...bo wtedy pewnie wodzi sie po kartce ;_ Share this post Link to post
Vince Masuka 86 Report post Posted December 3, 2013 Muszę się też nauczyć światła i cienia. Share this post Link to post
Blackia 117 Report post Posted December 3, 2013 Ja z tym mam tez problem Share this post Link to post
JanPoszept 3 Report post Posted December 3, 2013 ten ostatni wydaje mi się jakby był odbity... wydaje mi sie ...? Share this post Link to post
Vince Masuka 86 Report post Posted December 3, 2013 Nie odbił mi się poprzedni bo mam nieodpowiednie ołówki i za grubo poszlo i przebiło na druga strone.Wszystko rysuje od ręki bez kalkowania. 1 JanPoszept reacted to this Share this post Link to post
Disorder 331 Report post Posted December 3, 2013 masz potencjał, więc rób coś z tym, ucz się ;) ja nie umiem rysować w ogóle niestety, więc jakbym umiała tyle co Ty, to chciałabym się uczyć ;P Share this post Link to post
Anonimka. 171 Report post Posted December 3, 2013 widzę, że poziom taki jak mój :D ćwicz, ćwicz :D trening czyni mistrza. Share this post Link to post
Vince Masuka 86 Report post Posted December 3, 2013 Dzisiejsze dwa rysuneczki, szczur wymagający troche ale dałem rade. Cienie i światła leża u mnie. Share this post Link to post
val 75 Report post Posted December 3, 2013 może jakby wcześniej kładł na to nacisk i się rozwijał to by coś z tego było. no, nie obraź się, ale do genialności w moich oczach Ci daleko. co nie zmienia faktu, że osobiście nawet takich dzieł jak Twoje nie potrafię narysować :D Share this post Link to post
Vince Masuka 86 Report post Posted December 3, 2013 Lubie bazgrać bo mnie to też uspokaja ;p może coś tam się naucze :D Share this post Link to post
Blackia 117 Report post Posted December 3, 2013 Vince nie moze a na pewno ;) Share this post Link to post
Blackia 117 Report post Posted December 3, 2013 Vince nie moze a na pewno ;) Share this post Link to post
Vince Masuka 86 Report post Posted December 4, 2013 Następny :P, temat też szczurowy troche bardziej wampir. Niestety są widoczne rozmazane rzeczy, dziwne bo ręce mam czyste bo dawałem dodatkową kartkę, trudno fak it, a i futerko lubie zamiast prostych krawędzi :D Share this post Link to post
Vince Masuka 86 Report post Posted December 4, 2013 Dzięki, ale wydaje mi się że rysunki mi troche psuje flash z telefonu, a bez niego o tej porze nie zrobie normalnego zdjęcia będę musiał chyba robić i wrzucać w dzień :D Share this post Link to post
onslaught 0 Report post Posted February 23, 2014 Nie idzie Ci najgorzej z rysowaniem, ale warto popracować nad tym. Życzę pozytywnych efektów! :) Share this post Link to post