Allah666 92 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Co myślicie o tym aby na forum wprowadzić dział hard, w którym znalazły by się materiały powypadkowe, rozczłonkowane ciała, ofiary dekapitacji etc. Takie rzeczy działają na ludzką świadomość, byłoby mniej wypadków. Vince Masuka 1 Link to post
Blackia 117 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Jak dla mnie to malo "pociagajacy temat"...i moze wrecz odrzucac.Bo chyba malo kto lubi takie rzeczy ogladac...a... Jak ktos chce to sb w necie znajdzie.:) Link to post
Wyeliminowany 17 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Coś ala sadistic hard? Sam nie wiem czy byłoby to dobre, raz na rok tam wchodzę i mam dosyć :D Blackia 1 Link to post
Vince Masuka 86 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Jestem na tak, mnie to jara od zawsze. bardziej bestgore niż hard na sadolu. Link to post
Allah666 92 Posted December 4, 2013 Author Report Share Posted December 4, 2013 Ja hcfroa oglądam przy śniadanku pijąc poranną kawkę. Vince Masuka 1 Link to post
Anonimka. 171 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Zalozcke sobie temat hard i tam wrzucajcie. Ja podziekuje za taki dzial. Nie jara mnie to :p Link to post
Obcy 145 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Nie ma mowy. Idzie na sadola. Anonimka., Blackia, trus and 2 others 5 Link to post
Blackia 117 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Uklon lub jak kto woli dygniecie w strone Admininka.;) Link to post
Vince Masuka 86 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Dlatego nic się w tym kraju nie zmieni, bo forum o wszystkim a jednak wszystkiego wrzucać nie wolno są pewne tematu tabu, które was bolą. Wchodzi tu 16 letnia laska widzi zdjęcie płodów i być może zmienia swój pogląd na świat. W takim razie założe sobie bloga z fotami. Link to post
Obcy 145 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Chodzi o to, że takie tematy są zbyt kontrowersyjne. Jeśli kogoś to kręci to znajdzie takie specyficzne miejsce dla siebie. Tutaj takie coś mogło by bardziej zaszkodzić niż pomóc Link to post
Allah666 92 Posted December 4, 2013 Author Report Share Posted December 4, 2013 Ale wiesz jak to działa. To jest fejm, byłoby to forum przez to może bardziej rozpoznawalne. Wiesz, podzielone na dwa światy, radość i życie, oraz śmierć i pożoga. Link to post
Disorder 332 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 To jest fejm, byłoby to forum przez to może bardziej rozpoznawalne. forum dla psycholi Link to post
val 75 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 mnie to nie rusza. mogę to obejrzeć i nie wzbudzi to we mnie żadnych emocji. dział może być zamknięty, dla chętnych, kto chce ten dołączy. Link to post
Maurycy 225 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Mało jest stron z takimi rzeczami? trus 1 Link to post
Allah666 92 Posted December 4, 2013 Author Report Share Posted December 4, 2013 Mało jest stron z takimi rzeczami? Zdecydowanie. Link to post
Blackia 117 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Ale Zes sie zaparł Al.:) Link to post
Dev 295 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Skoro są osoby, które tego chcą to ja proponuję utworzyć taki dział, zrobić dostęp na hasło i w odpowiednim dziale stworzyć odpowiedni, podpięty temat z tym hasłem do działu hard oraz napisać w nim stosowne treści. Link to post
Luvuu 380 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Zawsze można utworzyć taki dział na takiej zasadzie jak dział VIP - przeglądać treści i wypowiadać się mogą tylko określone osoby, w przypadku działu hard wyłącznie te, które wyraziły taką chęć. Co do mojego zdania na ten temat - mi taki dział jest obojętny, nie jestem ani za, bo mogłoby to odpychać nowych użytkowników, nie jestem też przeciw, bo rozumiem, że kogoś może to po prostu interesować. :) Allah666 1 Link to post
Obcy 145 Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Niestety (albo stety) takiego działu nie będzie. Link to post
Allah666 92 Posted December 5, 2013 Author Report Share Posted December 5, 2013 No ok, nie musiałeś mi pisać tego na PW, to jest twoje forum, skończonym idiotą nie jestem abym uprawiał sobie samowolkę :) Link to post
Vince Masuka 86 Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Dlatego mamy takie ogarniczone społeczeństwo, znieczulica u ludzi to kwestia ich nie wiedzy.Zamiast edukować to lepiej zakazywać treści, które są niewygodne.Dla chociażby klinik aborcyjnych też manifestacje w taki sposób są bardzo niewygodne.Forum skupia sporo nastolaków i osób które dopiero poznają prawdziwe życie. Dobra uj nie moje forum, nie moja sprawa. Link to post
trus 208 Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Dlatego mamy takie ogarniczone społeczeństwo, znieczulica u ludzi to kwestia ich nie wiedzy. Zamiast edukować to lepiej zakazywać treści, które są niewygodne. A pomyślałeś o tym, że nie wszyscy chcą takie rzeczy oglądać? Disorder 1 Link to post
Disorder 332 Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Zamiast edukować to lepiej zakazywać treści, które są niewygodne. edukować? konkretniej, o czym mówisz? Link to post
Vince Masuka 86 Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 A pomyślałeś o tym, że nie wszyscy chcą takie rzeczy oglądać? Mnie też edukują w tv obrzydliwą grodzką, spedalonym biedroniem jakoś nie mam nic do powiedzenia, musze go oglądać ... edukować? konkretniej, o czym mówisz? Np. gówniara oglądając takie foty 5 razy się zastanowi zanim usunie dziecko. Link to post
Allah666 92 Posted December 5, 2013 Author Report Share Posted December 5, 2013 Mnie też edukują w tv obrzydliwą grodzką, spedalonym biedroniem jakoś nie mam nic do powiedzenia, musze go oglądać ... Dokładanie, a nie daj boże, ze ktoś skrytykuje to wjeżdża mu CBŚ na chatę, tak jak mi to zrobili. Link to post
Recommended Posts