Siergiej 9 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Louis Armstrong - amerykański trębacz i wokalista jazzowy. Tworzył bardzo dawno, ale jego utwory nadal czasem lecą w radiu. Co możecie o nim powiedzieć? Lubicie czy raczej unikacie? ;) Dla mniej obeznanych - kilka sławniejszych utworów Osobiście lubię posłuchać go dla relaksu. Kiedyś kupiłem nawet oryginalną płytę. Link to post
Maurycy 225 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Nie jestem wielkim fanem ale zawsze lubiłem jego muzykę, miło do niej powracać. Jest dla mnie definicją jazzu. Link to post
czeslaw12 0 Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 (edited) nie obrażając ale bluesa chyba najlepiej grają "czarni" Edited October 20, 2014 by Misery Link to post
JanPoszept 4 Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 nie obrażając ale bluesa chyba najlepiej grają "czarni" ooo dobry tekst! może jakies przykłady? Link to post
Maurycy 225 Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 nie obrażając ale bluesa chyba najlepiej grają "czarni" Cóż, to chyba oni go rozwinęli. Link to post
Recommended Posts