Maurycy 225 Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Nikomu nieznany Kubańczyk mieszkający w Meksyku, swoimi rysunkami przedstawia nam problemy dzisiejszego świata. Co myślicie? Więcej na jego stronie i twarzoksiążce. Link to post
Siergiej 9 Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Podoba mi się, bardzo, w tym sensie, że artysta tworzy ciekawe i oryginalne rysunki podkreślając przy okazji pewien problem. Z chęcią obejrzałem pozostałe twory i zachęcam do tego innych. Link to post
Blackia 117 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Powiem Ci Jaskierku,iz ow autor wyjatkowo ciekawie i trafnie przedstawia obrazy, ktore ma w zamysle.Sa mile dla oka i na pewno zmuszaja do glebszego zastanowienia.A to jest niewatpliwie ogromna sztuka, ktorej czesto brakuje w innych obrazach obecnych tworcow. Link to post
Allah666 92 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Nie wiedziałem, ze tak sie to nazywa. Te obrazki maja głębokie XXI wieczne przesłanie. Link to post
Blackia 117 Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Ale jak widac nie sa dostatecznie dobre, by dac im rozglos. Jak cos dobrego jest, to malo kto ma do tego wglad.A jak cos beznadziejnie nie wiadomo jakiego, to potrafia taka kampanie zrobic, ze glowa mała.Boz to trzeba zareklamowac, gdyz inaczej nie pojdzie dalej... Link to post
Recommended Posts