Disorder 276 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2014 Teatr – rodzaj sztuki widowiskowej, w której aktor lub grupa aktorów na żywo daje przedstawienie dla zgromadzonej publiczności. Terminem teatr określa się też sam spektakl teatralny lub też budynek, w którym jest grany. Chodzicie? Lubicie tę formę rozrywki? Jeśli tak to na jakich sztukach byliście lub jakie chcecie zobaczyć? Co podoba wam się w teatrze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luvuu 376 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2014 Chodzę, lubię, choć już dawno nie byłam. Ludzie z mojej grupy chodzą czasem do teatru, muszę się kiedyś z nimi wybrać :) Jeśli tak to na jakich sztukach byliście lub jakie chcecie zobaczyć? Ostatnio byłam jeszcze z klasą z liceum w Romie na Les Miserables, ogólnie lubię teatry muzyczne, chętnie wybrałabym się na Deszczową Piosenkę też do Romy, bo grają już ostatnie spektakle, a rodzice byli jakoś rok temu i podobało im się, także może i ja się skuszę. Co podoba mi się w teatrze? Że wszystko jest na żywo, że jest pewien kontakt pomiędzy widzem a aktorem. No i nie oszukujmy się, naprawdę świetnych polskich aktorów najczęściej mamy okazję podziwiać jedynie w teatrach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maurycy 224 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2014 Nie raz miałem zamiar pójść, ale po zobaczeniu cen biletów po prostu odpuściłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach