Vince Masuka 86 Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 W skrócie :Spór toczy się o to, że Ukraina jest podzielona na 2 części w zasadzie dwie części, które chcą kur.a coś innego.Krym chce spier... pod Rosyjką dyktature Putinaoraz Reszta ta "głupia" reszta która chce tej zje... chu... Łuni Łerjopejskiej.Rosja - wszystkie bogactwa, Putin cżłowiek roku 2013, przejął kontrole na morzu śródziemnym, w przeciwisienstwie do czarnucha z USA używa czegoś takiego jak mózg, jego kraj rozwija się kur.. 5 x lepiej od wybranego kraju UE, wzrasta PKB, wzrasta drastycznie poziom życia w Rosji, najsilniejsze mocarstwo w sumie na świecie, świetna taktyka i jak tu isę pchać do ... :Uni czyli nie oszukujmy się, debi.e Unia = Niemcy wymixowani z ciapatymi. Niemcy i cala reszta Uni spadek wszystkiego co sie da, rozpier.. majątku i tożsamości owych państw ogolnie syf, syf i jeszcze raz syf. Unia to tykająca bomba, ktora powinna juz dawno rozpp...Nie wiem jak wy ale ja na miejscu krymu ev. calej ukrainy spier.. bym do Rosji i uj. Jak widac jest czesc idiotow, ktorzy popierają szwabstwo i islamską obłudę. Co z tego wyjdzie ? oby Rosja przejęła krym i będzie całkiiem spoko : ) Link to post
Maurycy 225 Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Rozmawiałem dziś z kolegą z Ukrainy i podobno odkryto niedawno złoża ropy na Krymie.. Myślę że to dodatkowa motywacja dla ruskich. Link to post
val 75 Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 zacznij pisać normalnie, takiego bełkotu się nie da czytać. mam zupełnie inne spojrzenie na ten temat. dla mnie sam fakt, że Rosja chce wojskami zrobić porządek jest przegięciem. jakim prawem inny kraj ma wejść zbrojnie na drugi? dla mnie taka akcja jest równoznaczna z faktem, że Rosja chce pochłonąć Ukrainę, tylko właściwie po co? chyba jedynie chodzi tutaj o ziemię i jej bogactwa. bo gospodarka Ukrainy to cóż... i prawda jest taka, że wszyscy się Rosji boją. stąd te apele z USA i Unii, ale chyba jednak najbardziej boi się USA. zresztą nie dziwię się. Obcy and K4K 2 Link to post
Vince Masuka 86 Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 zacznij pisać normalnie, takiego bełkotu się nie da czytać. nie podoba się krzyżyk znajduje się na skrajnie prawo od tytulu twojej karty. Link to post
Obcy 145 Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 To może ja poproszę. Pisz jak człowiek w miarę wykształcony a nie gimbus. Link to post
val 75 Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 nie podoba się krzyżyk znajduje się na skrajnie prawo od tytulu twojej karty. alweź się nie fosz. temat jest na czasie i akurat mnie interesuje. ale sposób w jaki Ty chcesz dokonać przekazu jest poniżej krytyki. czytanie to powinna być przyjemność, a nie męka między ku***mi i ch*jami. Obcy 1 Link to post
Blackia 117 Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 zacznij pisać normalnie, takiego bełkotu się nie da czytać. mam zupełnie inne spojrzenie na ten temat. dla mnie sam fakt, że Rosja chce wojskami zrobić porządek jest przegięciem. jakim prawem inny kraj ma wejść zbrojnie na drugi? dla mnie taka akcja jest równoznaczna z faktem, że Rosja chce pochłonąć Ukrainę, tylko właściwie po co? chyba jedynie chodzi tutaj o ziemię i jej bogactwa. bo gospodarka Ukrainy to cóż... i prawda jest taka, że wszyscy się Rosji boją. stąd te apele z USA i Unii, ale chyba jednak najbardziej boi się USA. zresztą nie dziwię się. Zgadzam sie z Tb.:} Co wiecej Rosja ma dziwna tendencje do zagrywek typu- "nie bd po naszemu to odetniemy gaz".Pokazanie ze maja dobrze uzbrojone wojska itd by nastraszyc nie jest niczym zachwycajacym i na przekor temu co piszesz Dakann swiadczy o tym zd sila chca cos osiagnac.I jest oznaka jak dla mnie, ze nie maja argumentacji, ktora by to zalatwila w sposob LUDZKI. Piszesz ze na miejscu krymu bys rwal sie do Rosji.A co Rosja ma im do zaoferowania?Poza tym knuciem, i wtykaniem d*py tam gdzie nie musi. Widziales jak tam zyja ludzie.Zachwalasz, koloryzujesz a tam o wiele bardziej widac przepasc miedzy bogatym a biednym.Tam nie ma 'między'...I wcale nie jest tak pieknie.Ale coz skoro tak Ci imponuje Putin i tamten swiat to zawsze mozesz tam startowac.:) Val napisala al weź się nie fosz. Jeny bez tego "e" to juz myslalam ze Grzesio to tez al hahaha ;D Link to post
Anonimka. 171 Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 ogólnie żyłam w niewiedzy dopóki mi znajoma o tym nie powiedziała. Wniosek? Wolałam żyć w niewiedzy. Link to post
Vince Masuka 86 Posted March 4, 2014 Author Report Share Posted March 4, 2014 Piszesz ze na miejscu krymu bys rwal sie do Rosji.A co Rosja ma im do zaoferowania?Poza tym knuciem, i wtykaniem d*py tam gdzie nie musi. Widziales jak tam zyja ludzie.Zachwalasz, koloryzujesz a tam o wiele bardziej widac przepasc miedzy bogatym a biednym.Tam nie ma 'między'...I wcale nie jest tak pieknie.Ale coz skoro tak Ci imponuje Putin i tamten swiat to zawsze mozesz tam startowac Widzisz Ty roznice pwoiedzmy Rosją a Ukrainą ? no chyba ku nie ... Link to post
Blackia 117 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Nie unos sie Slodziaku :) Roznice widze ale widze tez inna rzecz.A mianowicie to, ze gdyby Putin nie dyrygowal tak Janukowyczem to byloby juz lepiej na Ukrainie. Wiadomo, ze to troche czasu trzeba na poprawe ale wtykanie sie Rosji, temu na pewno nie pomaga. Link to post
Vince Masuka 86 Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 Wiadomo, ze to troche czasu trzeba na poprawe ale wtykanie sie Rosji, temu na pewno nie pomaga. Łuni eropejskiej tym bardziej. Link to post
val 75 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 tylko, że ta Łunia nie wtargnęła z wojskiem na cudzą ziemię. Link to post
Vince Masuka 86 Posted March 6, 2014 Author Report Share Posted March 6, 2014 Bo Unia rozpieprza kraje bez konfliktów zbrojnych ;) Link to post
Blackia 117 Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Poki co Unia nie potrafi byc konsekwentna.I to musze przyznac...bo pokazala to ewidentnie w sprawie "Putina". Jak bd tak dalej taka "twarda" to na pewno duzo wskora :/ Link to post
Vince Masuka 86 Posted July 23, 2014 Author Report Share Posted July 23, 2014 Unia to shit. A wracając do wojny domowej ev. jak kto woli normalnych ludzi vs. ukraińców. Komu najbardziej jest potrzebny konflikt ? Rosji która ma wszystkich gdzies ? Ukrainie z której każdy normalny chce uciekać jak najdalej. Czyyyyy może ? USA które ledwo zipie bo tak się zadłużyło przez polityke tego czarnego zkretyniałego prezydenta że tylko wojna może uratować ten chory kraj ? Jak ktoś ma problem z tym, że piszę w tak obraźliwy sposób o USA i czarnuchu, to nich się najpierw doedukuje a potem tu coś pisze. Link to post
Blackia 117 Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 Coz.Rzekomo w tym roku ma sie Unia rozleciec.I moze dobrze.Bo jak widze co sie dzieje to mi sie wyc chce.Niby wszyscy maja ze soba trzymac a juz jedno z Panstw robi sb wolna amerykanke.A jak co do czego przyjdzie to kazdy bd o swoja dupe dbal.Zal. Link to post
K4K 27 Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Sory mordo ale ja wole intelektualnie biedą Unie niż alkoholowo bogatą rosje. Raptem 20 lat temu uwolniliśmy się z j**anego komunizmy a Ty chcesz mi prawić jakie to jest wspaniałe żyć pod "skrzydłami", dobra pod dyktaturą - nazwę po imieniu, bo może nie dotrzeć, kolesia który ma więcej trupów na sumieniu niż ja spalonych blantów? Niiiiiiichhhhuuuja! To może zapytajmy o standard życia - wolisz mieszkać w lepiance czy w domu z internetem? Wybieram mniejsze zło. jak co wybory. ciach PS. jak jesteś tak zafascynowany rosją to ja proponuje wy***rdalać do ruskich. na pewno przygarną cie jak Snowdena :) PS2. Ruscy i tak nie rozwijają się prężnie. Może na tle USA. Ale Chiny zjedz ich d*pą już niedługo. więc proponuje zacząć nauke chińskiego. Link to post
kazikul 0 Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Rosja to potęga i cała Unia Europejska sobie z nią nie poradzi. Link to post
marian adonajski 1 Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Putin ma rację.Nie powinien dopuścić Unii do Ukrainy. To Unia rozpętała wojnę na Ukrainie. Chodzi o gospodarkę i tanią siłę roboczą na ok.40 lat. Link to post
sikor69 0 Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Wow! Jestem niewyedukowany i wybieram UE, serio? Rozumiem, że skoro wszyscy tacy wyedukowani to na pewno pamiętają tę biedę w Polsce przed unią? Na pewno pamiętacie jak ciężko było założyć własną działalność gospodarczą? Rozumiem, że Schoengen dla was to też nic ważnego, skoro jesteście tacy wyedukowani? Proszę was, mniej Korwina w internecie a więcej czytania na ten temat w zakresie własnym... Link to post
Recommended Posts