Siergiej 9 Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 Wybory do Europarlamentu już niedługo! Partie prześcigają się w obietnicach, spotach wyborczych, oraz spotkania ze "zwykłymi ludźmi". Macie już swojego kandydata czy demonstracyjnie oddacie głos pusty/nie zagłosujecie? Ja osobiście tradycyjnie zademonstruję, choć inaczej niż większość. Zagłosuję na partię, która nie ma szans dostania się do Europarlamentu, jednak program i jej działania są zbieżnymi z moimi. Również polecam się zapoznać, choćby https://www.youtube.com/user/DBPartia]z internetowymi spotami. A Wy? Co zrobicie? :) Link to post
Morsik84 0 Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Ja głosuję w każdych wyborach i uważam to za swój obowiązek. Wyjątkowo denerwują mnie ludzie, którzy nagminnie nie głosują, a później mają o wszystko pretensje. Od dłuższego czasu jestem wierny jednej partii chociaż nieraz mnie zawodzi. Nie napiszę na jaką partię głosuję bo nie i tyle. Dodam tylko, że nie jest to PiS. Link to post
Vince Masuka 86 Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Kongres Nowej Prawicy Janusz Korwin Mikke - jedyny słuszny kandydat, który przez 20 pare lat nie zmienia tego co mówi, więc to nie kolejny oszust, złodziej czy degenerat jak tusk palikot kaczynski czy inne scierwo. Link to post
Recommended Posts