mali 0 Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Mam 3-letnią siostrzyczkę. Nie muszę dodawać, że jest oczkiem w głowie nie tylko rodziców a domownicy pozwalają jej na więcej niż to konieczne :ups: Ostatnio zapragnęła chodzić (chyba za namową koleżanek) na zajęcia plastyczne. Oczywiście bez wiekszych problemów uzyskała na to zgodę rodziców. Mnie natomiast powierzono zadanie organizazji całego przedsięwzięcia. Rok szkolny za pasem a ja nie wiem jak mam się do tego zabrać. :stres: Może ktoś mi zechce powiedzieć jak się do tego zabrać, jak znaleźć (najlepiej na Ursynowie) placówkę, która prowadzi zajęcia z takimi małymi dziećmi i jak wybrać tą właściwą? Pytałam niedaleko w domu, ale tam prowadzą zajęcia ze starszymi dziećmi. Link to post
Vince Masuka 86 Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Starszy uczy się od młodszego. A tak na przyszłość : Temat tak nudny, że nawet ojciec Matueszy nie wiedziałby za wiele co zrobić w tej sprawie. Link to post
Luvuu 380 Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Ostatnio zapragnęła chodzić (chyba za namową koleżanek) na zajęcia plastyczne. Skoro za namową koleżanek, to koleżanki pewnie już gdzieś chodzą - najlepiej dowiedzieć się gdzie i zapisać ją razem z koleżankami. A jeśli ze względu np. na lokalizację to miejsce nie będzie Wam odpowiadało, to poszukajcie czegoś innego - w tej kwestii chyba nie pomożemy niestety, bo mało który forumowicz ma dzieci albo jest z Twojego regionu :) Link to post
Marcinox 37 Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Ja myślę, że takie dodatkowe zajęcia dla dziecka to super sprawa, bardzo kształtuje i uczy dziecko różnych dziedzi "życia". Myślę, że swoje dziecko również bym zapisał na jakieś zajęcia plastyczne, bądź sportowe ewnetualnie na coś co by sprawiało dziecku dużo frajdy, było tym zainteresowane i posiadało już jakiś talent od najmłodszych lat. Warto wykorzystywać takie umiejętności dziecka bo to w życiu może się przydać naprawdę, ja tego nigdy nie doświadczyłem więc dlaczego ma tego nie mieć moje dziecko. Jeśli chodzi o takie placówki myślę, że poszukałbym troszkę w necie, do tego pochodził po mieście popytał. Link to post
adaria5 0 Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Najlepiej gdzies blisko w waszej miejscowości. I jak z namową koleżanek to najlepiej zapisać córkę tam gdzie one chodzą. Link to post
Disorder 332 Posted March 5, 2019 Report Share Posted March 5, 2019 najlepiej to po prostu znaleźć placówkę (czy to żłobek czy przedszkole), która takie zajęcia ma w swojej ofercie. jeśli dziecko nie chodzi do przedszkola/żłobka, albo w obecnym nie ma takich zajęć - często są w domach kultury. Link to post
Recommended Posts