Jump to content

Zajęcia dodatkowe dla dzieci.

mali

Recommended Posts

Mam 3-letnią siostrzyczkę. Nie muszę dodawać, że jest oczkiem w głowie nie tylko rodziców a domownicy pozwalają jej na więcej niż to konieczne :ups: Ostatnio zapragnęła chodzić (chyba za namową koleżanek) na zajęcia plastyczne. Oczywiście bez wiekszych problemów uzyskała na to zgodę rodziców. Mnie natomiast powierzono zadanie organizazji całego przedsięwzięcia.   Rok szkolny za pasem a ja nie wiem jak mam się do tego zabrać. :stres: Może ktoś mi zechce powiedzieć jak się do tego zabrać, jak znaleźć (najlepiej na Ursynowie) placówkę, która prowadzi zajęcia z takimi małymi dziećmi i jak wybrać tą właściwą? Pytałam niedaleko w domu, ale tam prowadzą zajęcia ze starszymi dziećmi.

Ostatnio zapragnęła chodzić (chyba za namową koleżanek) na zajęcia plastyczne.

Skoro za namową koleżanek, to koleżanki pewnie już gdzieś chodzą - najlepiej dowiedzieć się gdzie i zapisać ją razem z koleżankami.

A jeśli ze względu np. na lokalizację to miejsce nie będzie Wam odpowiadało, to poszukajcie czegoś innego - w tej kwestii chyba nie pomożemy niestety, bo mało który forumowicz ma dzieci albo jest z Twojego regionu :)

• 1 year later...

Ja myślę, że takie dodatkowe zajęcia dla dziecka to super sprawa, bardzo kształtuje i uczy dziecko różnych dziedzi "życia". Myślę, że swoje dziecko również bym zapisał na jakieś zajęcia plastyczne, bądź sportowe ewnetualnie na coś co by sprawiało dziecku dużo frajdy, było tym zainteresowane i posiadało już jakiś talent od najmłodszych lat. Warto wykorzystywać takie umiejętności dziecka bo to w życiu może się przydać naprawdę, ja tego nigdy nie doświadczyłem więc dlaczego ma tego nie mieć moje dziecko.

Jeśli chodzi o takie placówki myślę, że poszukałbym troszkę w necie, do tego pochodził po mieście popytał.

• 4 months later...
  • 3 years later...