Blackia 117 Report post Posted September 5, 2014 Jak w temacie.Jakie macie zdanie na ten temat.Czy kobieta moze cos zmienic i czy nadaje sie na wysokie stanowiska polityczne?Czy tez jednak to miejsce bardziej dla mezczyzn? Share this post Link to post
Maurycy 225 Report post Posted September 5, 2014 Myślę że kobiety są bardziej skuteczne w celach propagandowych Share this post Link to post
Nygus 53 Report post Posted September 8, 2014 Angela Merkel, Hillary Clinton, Dilma Rousseff, Sonia Gandhi, Michelle Obama, Christine Lagarde,..itd To są przykłady, tylko współczesnych kobiet... a ile było ich w historii ? Share this post Link to post
Maurycy 225 Report post Posted September 8, 2014 Zapomniałaś o Grodzkiej. 1 Nygus reacted to this Share this post Link to post
Nygus 53 Report post Posted September 9, 2014 Jaskier chciałeś chyba powiedzieć Krzysztof Bogdan Bęgowski vel Anna Grodzka :D Myślisz, że "ją" też już mogę zaliczyć do kobiet ?:D Share this post Link to post
Maurycy 225 Report post Posted September 9, 2014 Tak, niepoprawny politycznie transfobie! Share this post Link to post
Nygus 53 Report post Posted September 9, 2014 Przepiękna ;D wyjątkowo uroczą fotkę znalazłeś ;D Share this post Link to post
Nygus 53 Report post Posted September 9, 2014 Tak przy okazji nazwania mnie transfobem... Nie mam nic do ludzi mających różne upodobania seksualne... ale nie trzeba tego pokazywać na co dzień i robić z siebie nie wiadomo kogo... Share this post Link to post
Maurycy 225 Report post Posted September 9, 2014 Podzielam Twoją opinię. Są geje i są pedały. Trzeba jeszcze wynaleźć jakieś kolokwialne określenie na irytujących tranwestytów. Share this post Link to post
Nygus 53 Report post Posted September 9, 2014 Mnie tam nie irytują, ale cały świat się z "nas" śmieje... Żeby facet latał po Sejmie w pończochach... Miejmy nadzieję, że Korwin Mikke dojdzie do władzy, on by z tym zrobił porządek... Tutaj właśnie idealnie pasuje jego myśl : "Jestem przeciwny aborcji bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba" ... Share this post Link to post
Janko Bzykant 78 Report post Posted January 12, 2020 Lukrecja Borgia. 1 Niebieska reacted to this Share this post Link to post