Jump to content

Pobieranie z youtube jak ?

iconvpl

Recommended Posts

Witam, 
W dzisiejszym poradniku chciał bym zaprezentować prosty sposób jak konwertować pliki z serwisów takich jak facebook, youtube i itd. 

Prosty sposób mianowicie: 
1. Kopiujemy sobie link z przeglądarki dla przykładu link yt 
2. Wchodzimy na stronę konwertera IConv.pl 
3. Wklejamy i czekam na postęp pracy systemu. 

Jeżeli komuś przydał się poradnik miło mi zamieszam też krótki film instruktażowy. 

Spoko luz.. przecież nikt Ci nie wytycza drogi z jakiej masz korzystać.. o tyle lepsza ta strona dla mnie że nic nie muszę ściągać i instalować zbędnego. Dwa możliwość edycji pliku jeszcze przed pobraniem do siebie na kompa.. lub jeśli pobierasz nutę na telefon.. wszystko ma swoje plusy i minusy.. pozdr. Kamil

• 10 years later...

Tutaj jeszcze macie narzędzie, które działa - https://sitech.com.pl/pobieranie-z-yt/ Faktycznie w sieci jest tego całe mnóstwo, ale problem tkwi w tym, że większość nic nie daje. W sensie - zaczynasz, ale i tak nie dochodzi do pobierania. Przerabiałam już ten temat i słabo to wygląda. Większości chyba nie chciało się aktualizować kodu i tak popadały te tematy.