iconvpl 0 Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Witam, W dzisiejszym poradniku chciał bym zaprezentować prosty sposób jak konwertować pliki z serwisów takich jak facebook, youtube i itd. Prosty sposób mianowicie: 1. Kopiujemy sobie link z przeglądarki dla przykładu link yt 2. Wchodzimy na stronę konwertera IConv.pl 3. Wklejamy i czekam na postęp pracy systemu. Jeżeli komuś przydał się poradnik miło mi zamieszam też krótki film instruktażowy. Link to post
Maurycy 225 Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Zamiast tego polecę wtyczkę Ant Video Downloader. Ściąga pliki z większości stron bez żadnych reklam i innego badziewia. Link to post
iconvpl 0 Posted September 26, 2014 Author Report Share Posted September 26, 2014 Spoko luz.. przecież nikt Ci nie wytycza drogi z jakiej masz korzystać.. o tyle lepsza ta strona dla mnie że nic nie muszę ściągać i instalować zbędnego. Dwa możliwość edycji pliku jeszcze przed pobraniem do siebie na kompa.. lub jeśli pobierasz nutę na telefon.. wszystko ma swoje plusy i minusy.. pozdr. Kamil Link to post
Nygus 53 Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Mam szybszy sposób... przed słowem youtube wpisać słowo "lataa" np. https://www. lataayoutube.com/watch?v=TuAX65lYHBs i wybrać w jakiej wersji chcecie np. MP4 Link to post
dżon 0 Posted October 3, 2024 Report Share Posted October 3, 2024 Tutaj jeszcze macie narzędzie, które działa - https://sitech.com.pl/pobieranie-z-yt/ Faktycznie w sieci jest tego całe mnóstwo, ale problem tkwi w tym, że większość nic nie daje. W sensie - zaczynasz, ale i tak nie dochodzi do pobierania. Przerabiałam już ten temat i słabo to wygląda. Większości chyba nie chciało się aktualizować kodu i tak popadały te tematy. Link to post
Recommended Posts