sołtys 5 Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 W niedalekiej przyszłości wybieram się na objazdową wycieczkę po Polsce i szukam czegoś co ułatwiłoby mi podróżowanie. Nie bardzo chce mi się wieźć ze sobą dziesiątek przewodników. Macie jakieś sprawdzone sposoby, żeby wszystko zebrać na przykład na telefonie? W sieci nie mogłem nic takiego znaleźć, jedyne na co trafiłem to apka z [ciach]- niepotrzeeebna reklama ;) ale nie wiem czy opłaca się to pobierać, no i ryzykować, bo co będzie kiedy zainstaluję i nie będzie działało jak już będę w trasie? Korzystał z tego ktoś? Link to post
Koleszko 204 Posted October 15, 2014 Report Share Posted October 15, 2014 Najlepsza apka turystyczna to google. tylko i wyłącznie. Jak człowiek dobrze poszuka to znajdzie informacje nawet o tym w jakich godzinach sprzątają kible w muzeach ;) Trasę zaplanujesz na mapach, wyczaisz też różne ciekawostki turystyczne, które na ogół są też ładnie opisane na swoich bądź ogólnych stronach o tematyce turystycznej ;) Skoro jedna strona daje takie możliwości to po co się bawić w jakieś apki? Link to post
Recommended Posts