Marcinox 37 Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Lubicie zakładać? Najczęściej od świeta, specjalnie okazje, do pracy czy też na codzień? Co powiecie na nowe style koszul, z ciekawymi obrobieniami kołnierza, guzików, mankietów, łokci? Wolicie styl nowoczesny czy klasyczny? Długi rękaw, krótki? Krawat czy bez? Kolor? Link to post
Mrs_Misery 220 Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Uwielbiam swojego męża w koszulach. Świetnie wygląda w eleganckich z krawatem jak i kraciastych, granatowych i niebieskich. Jedynie rzadko je nosi (zupełnie nie wiem dlaczego) Link to post
Nygus 53 Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Do pracy noszę... ale u facetów uwielbiam ;D klasyczne najlepsze i te co są z mankietami i kołnierzykiem białym Macinox tą pierwszą to bym na facecie normalnie spaliła ;D dwie następne bardzo fajne Link to post
Maurycy 225 Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 (edited) Mam sporą kolekcję i czasem noszę je na codzień, głównie nowoczesne w kratkę we wszystkich możliwych kolorach. Do garnituru mam tylko jedną, nie cierpię oficjalnego ubioru. Edited October 14, 2014 by Jaskier Link to post
Marcinox 37 Posted October 16, 2014 Author Report Share Posted October 16, 2014 Ja tam uwielbiam przeróżne koszule, jednakże nie każda w krate czy paski mi się podoba. Mam swój gust, swój styl i tego się trzymam. Co do koloru nie jestem wybredny, różową czy żółtą bez problemu zaloże :) Najczęściej to są jakieś święta, niedzile, imprezy :P jakieś biurowe sprawy, które takowego ubioru wymagają. Link to post
Dev 295 Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Lubię koszulę, ale mam ich trochę za mało. Myślę żeby to zmieniać i zacząć ubierać się bardziej z klasą :) Link to post
Hubert84 0 Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Wstyd się przyznać, ale mam więcej koszul niż moja żona sukienek :D mam różne koszule, na różne okazje, w różnych kolorach. Link to post
Nygus 53 Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Wstyd się przyznać, ale mam więcej koszul niż moja żona sukienek Już Cię kocham :D uwielbiam eleganckich facetów, tylko czemu Ty masz żonę? ;p Link to post
Disorder 332 Posted March 5, 2019 Report Share Posted March 5, 2019 faceci w koszulach wyglądają świetnie! sama noszę raz na jakiś czas, ale mam wrażenie, że wyglądam zbyt poważnie - a na to jeszcze czas! Link to post
BohdanoItaliano 0 Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Noszę codziennie w pracy i dobrze dobrana koszula jest wygodna :) Link to post
Recommended Posts