Wanilia 4 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Wyobraźcie sobie sytuację, że zaczynacie się z kimś spotykać, jest pięknie, rodzą się uczucia... a nagle partner mówi wam że jest biseksualny. Jak byście zareagowali? Panowie bylibyście zazdrośni o koleżanki waszej partnerki? Panie, jak reagowałybyście na kolegów? Weszlibyście w taki związek? Tylko nie piszcie "jestem tolerancyjny bla bla, ufałbym", spróbujcie faktycznie postawić się w takiej sytuacji :) Link to post
Dev 295 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Byłbym zazdrosny, ale o zbyt częste spotkania z biseksualnymi koleżankami czy też lesbijkami. No, ale to byłaby tylko lekka zazdrość z obawami, że te dziewczyny będą podrywać moją partnerkę. Link to post
Wanilia 4 Posted November 21, 2014 Author Report Share Posted November 21, 2014 ale o zbyt częste spotkania z biseksualnymi koleżankami czy też lesbijkami. a skąd byś wiedział które mogą być lub są bi lub les? Link to post
Dev 295 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Poprosiłbym o to żeby partnerka powiedziała mi, które koleżanki z którymi się spotyka są bi/les ;) Link to post
Wanilia 4 Posted November 21, 2014 Author Report Share Posted November 21, 2014 Poprosiłbym o to żeby partnerka powiedziała mi, które koleżanki z którymi się spotyka są bi/les Hehe, myslisz ze wszystkie dziewczyny sie sobie zwierzaja w stylu "ja jestem les" albo "ja jestem bi"? Miedzy facetami takie zwierzenia "ej stary jestem bi" chyba nie wchodza w rachube wiec marny pomysl... :) Link to post
Dev 295 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Myślę, że skoro byłyby to koleżanki, z którymi partnerka spotykałaby się regularnie to i byłoby miejsce na takie zwierzenia. Link to post
awredkiss 19 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Nie wyobrażam sobie żeby mój partner był bi. Na pewno nie zaakceptowałabym jego kolegów. I w ogole nie pakowała się w taki związek... Nie lubię dzielić się facetem, a co jeszcze z innymi facetami, w życiu! >.< Link to post
Wanilia 4 Posted November 21, 2014 Author Report Share Posted November 21, 2014 Na pewno nie zaakceptowałabym jego kolegów. a koleżanki akceptujesz? Link to post
awredkiss 19 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 a koleżanki akceptujesz? Mój partner ma raczej znajome z pracy no i przyjaciółkę. To akceptuję. :) O koleżankach nic mi nie wiadomo :> aczkolwiek jeżeli byłaby to zwykła, normalna i ludzka przyjaźń to tak, jeżeli miałby się z nimi zabawiać czy coś to nie. Link to post
Wanilia 4 Posted November 21, 2014 Author Report Share Posted November 21, 2014 O koleżankach nic mi nie wiadomo czyli mam rozumieć, że twój facet zna zaledwie kilka kobiet? xD Link to post
Maurycy 225 Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Chyba nie przeszkadzałoby mi to gdybym mógł się dołączyć ;D Podejrzewam tylko że zbyt długo by coś takiego nie przetrwało. Link to post
awredkiss 19 Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 czyli mam rozumieć, że twój facet zna zaledwie kilka kobiet? xD Chodziło mi bardziej o to, że nie ma koleżanek/znajomych takich fajnych, z którymi mógłby mnie zdradzić. :D A to ile zna kobiet to inna sprawa. Podejrzewam, ze zna ich sporo, a ja mogę nie wiedzieć o ich istnieniu. :) Link to post
Marcinox 37 Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Też nie miałbym nic przeciwko, ale no uważam, że taki związek na dłuższą metę by nie przetrwał, a jeśli byłoby to możliwe przyłączenie się.. do zabaw.. :rolleyes: Link to post
Efka 31 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 nie wiem... ale wydaje mi sie że bi sexualne osoby mają więcej możliwości i tyle... Link to post
Wania 55 Posted March 23, 2019 Report Share Posted March 23, 2019 Nawet spoko, powiedziałbym. Link to post
Disorder 332 Posted March 25, 2019 Report Share Posted March 25, 2019 jestem na nie. bałabym się, że on zmieni front, kiedy ja już będę zakochana, w ciąży albo po ślubie. Link to post
rebellious angel 80 Posted March 1, 2020 Report Share Posted March 1, 2020 Jeśli nie myslalabym poważnie o tym kimś to pewnie nie byłby to problem. Jednak znając moje podejście, zaraz bym się zaangażowała i byłoby już nieciekawie. Link to post
Janko Bzykant 79 Posted March 1, 2020 Report Share Posted March 1, 2020 po***any świat. I tyle. Link to post
sliwka93piotr@gmail.com 5 Posted March 3, 2020 Report Share Posted March 3, 2020 Jak wyżej . Bardz po***ny świat. Nie akceptuje związków jednej płci ,więc stanowcze "WYPAD". Jaki związek jest akceptowalny to Kobieta + Mężczyzna. Nic więcej. Janko Bzykant 1 Link to post
Niebieska 224 Posted March 6, 2020 Report Share Posted March 6, 2020 A mnie nie przeszkadza jak dwie kobiety się kochają albo dwóch facetów. Nikomu nic od tego nie ubywa. Kochaj i daj kochać innym! Link to post
Recommended Posts