Pamela 0 Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 (edited) Witam bardzo serdecznie! Skąd się wzięłam? Dostałam zaproszenie jakiś czas temu i oto przybyłam. Mam nadzieję na fajną zabawę i poznanie nowych ludzi. :radocha: Edited December 3, 2014 by Pamela Link to post
Dev 295 Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Cześć :) Co najczęściej jadasz na śniadania? Link to post
Pamela 0 Posted December 4, 2014 Author Report Share Posted December 4, 2014 Cześć! Kawę i fajki. A TY? Link to post
Dev 295 Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Zwykle nie jadam śniadań i u mnie też gości kawa, ale zapach dymu z papierosa mnie dusi. Mimo tego myślę, że się możemy polubić. Czemu nie śpisz? :) Link to post
Pamela 0 Posted December 4, 2014 Author Report Share Posted December 4, 2014 Nie spię, bo lubię się poszlajać po Forach, taka już ma natura... Ale już idę w pierze. Wpadnę jutro. Link to post
Saga 1 Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Kolejna wulgarna typiara... Pamela and Niebieska 2 Link to post
Marcinox 37 Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Witaj ;) Odpowiedź cos o sobie. Skąd jesteś czym się interesujesz? Link to post
Pamela 0 Posted December 4, 2014 Author Report Share Posted December 4, 2014 Mieszkam na Górnym Śląsku. Interesuję się psychologią, parapsychologią, psami i facetami. Macie miłe forum, aczkolwiek ciężko mi się tu poruszać, bo przyzwyczajona jestem do innych stylów. No cóż... może jakoś dam radę? :zawstydzony: Link to post
Pamela 0 Posted December 4, 2014 Author Report Share Posted December 4, 2014 Kolejna wulgarna typiara... Czy Ty się dobrze czujesz? Proszę, pokaż mi użyty przeze mnie wulgaryzm! I nie staraj się mnie obrazić - nie z takimi frustratami jak Ty dawałam sobie radę. Link to post
Marcinox 37 Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Mieszkam na Górnym Śląsku. Interesuję się psychologią, parapsychologią, psami i facetami. Macie miłe forum, aczkolwiek ciężko mi się tu poruszać, bo przyzwyczajona jestem do innych stylów. No cóż... może jakoś dam radę? :zawstydzony: Jakaś prace chcesz podjąć związana z Takimi zainteresowaniami? Bądź juz to zrobilas? Kwestia przyzwyczajenia ;) a jeśli masz jakieś uwagi to warto o tym napisać by żyło się lepiej ;) Link to post
Dev 295 Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Ulubione rasy psów? Link to post
Obcy 145 Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Uszanowanko.... przyznaj sie kto Cię do nas zaprosił i dlaczego dopiero teraz wpadłaś ? :p Link to post
Pamela 0 Posted December 4, 2014 Author Report Share Posted December 4, 2014 Nie pamiętam nicka, który mnie tu zaprosił, było to na innym Forum i musiałabym wejść w tamtejszą Skrzynkę PW. Może innym razem? Ulubione rasy psów? Wszystkie, aczkolwiek lubię duże i agresywne. Preferuję wyłącznie biedactwa ze Schroniska i takiego aktualnie mam. Dziękuję za sympatyczne powitanie. Czuję się już jak u siebie. Saga and Dev 1 1 Link to post
Saga 1 Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Sama jesteś frustratką:-) Link to post
Koleszko 204 Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Heloł maj frend. Bajceps is olłejs łif ju :D Link to post
T85 95 Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Witam i o zdrówko pytam :D Link to post
Dev 295 Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Ulubione rasy psów? Wszystkie, aczkolwiek lubię duże i agresywne. Preferuję wyłącznie biedactwa ze Schroniska i takiego aktualnie mam. Masz wysoki temperament stąd lubisz takie psy? :) Link to post
Pamela 0 Posted December 5, 2014 Author Report Share Posted December 5, 2014 Owszem, Dev. Jestem bardzo impulsywna, przebojowa, uparta i wierzę we własne możliwości. Nie boję się wyzwań, a jeśli coś się nie uda - trudno, uważam iż należy iść do przodu nie oglądając się za siebie. Jedynie nalezy pamiętać błędy, by nie popełnić ich już nigdy, a najlepiej uczyć się na cudzych, ale mało kto to potrafi - ja nie... Dobra, dość już o mnie, bo popadnę w samouwielbienie! Teraz proszę coś o Was. Link to post
Dev 295 Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 O nas się dowiesz pewnie w naszych własnych tematach oraz po wypowiedziach na forum. Miłego czytania :D Link to post
Pamela 0 Posted December 5, 2014 Author Report Share Posted December 5, 2014 Liczyłam się z taką odpowiedzią. Masz rację! Link to post
Maurycy 225 Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Witam intrygującą osobę. Link to post
Nygus 53 Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Nowa koleżanka :D Witam, witam :D Link to post
Vince Masuka 86 Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Avatar adekwatny do nazwy nicku. Czyli ctrl + w : D Link to post
Efka 31 Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Cześć! Kawę i fajki. A TY? :D elo Pamelka :) fajki powiadasz :p na śniadanie ..:P w sumie każda pora dobra :P ale żeby tak na ogóle...- śfinucha..:p Link to post
Recommended Posts