Jump to content

Pamela wita!

Pamela

Recommended Posts

Mieszkam na Górnym Śląsku.

Interesuję się psychologią, parapsychologią, psami i facetami.

Macie miłe forum, aczkolwiek ciężko mi się tu poruszać, bo przyzwyczajona jestem do innych stylów. No cóż... może jakoś dam radę?  :zawstydzony:

Jakaś prace chcesz podjąć związana z Takimi zainteresowaniami? Bądź juz to zrobilas? Kwestia przyzwyczajenia ;) a jeśli masz jakieś uwagi to warto o tym napisać by żyło się lepiej ;)

Nie pamiętam nicka, który mnie tu zaprosił, było to na innym Forum i musiałabym wejść w tamtejszą Skrzynkę PW.

Może innym razem?

Ulubione rasy psów? Wszystkie, aczkolwiek lubię duże i agresywne. Preferuję wyłącznie biedactwa ze Schroniska i takiego aktualnie mam.

Dziękuję za sympatyczne powitanie. Czuję się już jak u siebie. :hejka:

Owszem, Dev. Jestem bardzo impulsywna, przebojowa, uparta i wierzę we własne możliwości. Nie boję się wyzwań, a jeśli coś się nie uda - trudno, uważam iż należy iść do przodu nie oglądając się za siebie.

Jedynie nalezy pamiętać błędy, by nie popełnić ich już nigdy, a najlepiej uczyć się na cudzych, ale mało kto to potrafi - ja nie...

Dobra, dość już o mnie, bo popadnę w samouwielbienie! :usmieszek1:

Teraz proszę coś o Was.

• 2 weeks later...