Guest Amethyst Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Drodzy Panowie ,zapraszam Was do wypowiedzi w tym temacie ;) A dziewczyny jeśli mają jakieś uwagi również moga je tutaj pisac;) A więc : czy wolicie dziewczyny chude czy grube? Link to post
Guest Anonymous Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 mhmm średnie, lepiej grubsza niż za chuda Masz u mnie plusa za tą wypowiedź.//Magica Link to post
kiriosz 2 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Gdyby była bardzo chuda, to nie miałbym się do czego tulić ;P średnia. Link to post
PLANETA 0 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Ja wole średnie takie są w sam raz i tyle. :lol-sweat: Link to post
Zagadka 14 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Nie podobają mi sie bardzo chude dziewczyny, nie są w moim typie też grube dziewczyny, podobaja mi się dziewczyny ktore mają normalną sylwetke i takie misie ale niezagrube Link to post
dominik676 0 Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Na pewno nie powinna być gruba. W ogóle jakoś nie lubię patrzeć na kobiety, które są widocznie "przy kości". Nie powinna być także przesadnie chuda. Powinna być taka po środku, ale chyba z lekką przewagą chudości. Link to post
Ibanez 1 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Jak to mówią "kochanego ciałka nigdy za wiele" (ale w granicach rozsądku). A i nie należę do osób które lubią odbijać się od kościstych tyłków, za przeproszeniem Link to post
krolewskie 1 Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Oczywiscie szczupłe :) waga 52 tak jak moja lejdi :) Link to post
Çetin 1 Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Nie znoszę grubych i anorektycznych kobiet... Powinny znaleźć złoty środek. Link to post
Stephanie 1 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Okej - to może inaczej. Jaka powinna być ,,idealna" kobieta, tak na przykład jaka waga na ile wzrostu? :) Link to post
Çetin 1 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Nie wiem, nie mam kalkulatora w głowie - zobaczę, to powiem czy jest ok. Link to post
Stephanie 1 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Czyli tak naprawdę nie potraficie określić, jak zbudowana powinna być kobieta, która Wam się podoba? Bo ,,średnia" to żadne określenie ;) Link to post
Çetin 1 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Oczywiście, że potrafię, ale za cholere nie wiem ile konkretnie ma ważyć - powiedziałem, zobaczę to powiem czy mi się podoba jej waga. To takie trudne do zrozumienia? Link to post
Stephanie 1 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Oczywiście, że potrafię, ale za cholere nie wiem ile konkretnie ma ważyć - powiedziałem, zobaczę to powiem czy mi się podoba jej waga. To takie trudne do zrozumienia? Owszem, trudne - to Wy, mężczyźni macie podobno miarę w oku ;) Cóż, jednak nie naciskam ;) Link to post
Çetin 1 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 W oku, a nie znamy cyferek pisząc na forum. Więc jak moje oko doświadczy jakiegoś obrazu kobiety, to natychmiast powiem czy wygląda dobrze. Link to post
krolewskie 1 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Stephanie :) juz ci mowie 52 kg na 168 cm :) pozdrawiam . Taka własnie jest moja kobieta jest piekna :) Link to post
Stephanie 1 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Królewskie, czyli klasyczna uroda, jeśli chodzi o budowę ciała :) Link to post
krolewskie 1 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 He jestes dobra :) powiem ci ze ona nie jest klasyczna jest piekna :) Link to post
Stephanie 1 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Mówię klasyczna pod względem tego, jaki współczynnik BMI mają kobiety zwykle podobające się mężczyznom ;) Link to post
krolewskie 1 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Ok rozumiem cie :) tylko powiem ci ze jestem z moja andzia 3 lata i kocham ja tak jak bym ja poznał dzisiaj rozumiesz ?? Link to post
Stephanie 1 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Pewnie, że rozumiem ;) Dla mnie mój facet jest idealny pod każdym względem i żywię do niego dokładnie takie same uczucia ;) Link to post
krolewskie 1 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Cieszy mnie to :) juz cie lubie :) Link to post
Çetin 1 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 juz ci mowie 52 kg na 168 cm Niestety, ale to za dużo jak na ten wzrost - przynajmniej dla mnie Poza tym, naucz się wreszcie pisać po polsku. Link to post
Stephanie 1 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 juz ci mowie 52 kg na 168 cm Niestety, ale to za dużo jak na ten wzrost - przynajmniej dla mnie Poza tym, naucz się wreszcie pisać po polsku. Cóż, ja ważę podobnie, tylko na 175 cm ;) Więc też za dużo? Link to post
Recommended Posts