Jump to content

Gruba czy chuda?

Guest Amethyst

Recommended Posts

Zgadzam się z poprzednikiem. Powinna być tak po środku, ani gruba ani chuda :) no, ale jeśli by mi się podobała taka troszkę puszysta, ale mówię troszkę :D to nie powiedziałbym, żeby spadała.. a co do chudej bo pewnie siedziałbym jej nad głową gdy by jadła i jęczałbym by więcej jadła :D

i żeby mi się kościsty tyłek w nogi nie wbijał jak siada na kolana...

to nie jest zasada. osobiście nie jestem chudziną, że mi policzysz żebra, kręgi, zobaczysz wszystkie kości. nie jestem też gruba. właśnie coś po środku, a kości podobno nieźle się wbijają ;P

• 8 months later...
  • 4 months later...

No ja należe też do takich którzy są po środku czyli nie wieszaki ani nie jakiś za przeproszeniem wieloryb. Najlepiej tak wypośrodkować to jak dla mnie i takie krągłości są dla mnie jak najbardziej na plus

• 1 year later...

Nie za chude, nie zbyt otyłe. Bardzo dobrze przekonałem się o tym, że Pani z nadwagą potrafi meeeeeeeeeeeeeeeeeega wpływać na... Skupienie i zdolności logicznego myślenia... ^^ Bo tak na prawdę nie do końca zależy do od kg, a od umiejętności obchodzenia się z nimi. Bo nawet z lekkim brzuszkiem można pokazać go w taki sposób, że facet dostanie pierdolca... :sweet:

• 2 years later...

Kiedyś podobały mi się bardzo szczupłe kobiety, ale z żadną z którą się spotykałem nie byłem dłużej niż kilka miesięcy. Moja obecna  partnerka nie jest bardzo szczupła, ma krągłe kobiece kształty, ale bardzo mi się one podobają. To, że Gosia wazy więcej niż moje poprzednie kobiety nie ma dla mnie żadnego znaczenia, bo najwazniejsze jest dla mnie, że jest wesoła, radosna i że świetnie się rozumiemy. Od dwóch lat jesteśmy małżeństwem i jestem pewien, że z żadną poprzednią szczupłą dziewczyną nie byłbym taki szczęśliwy.

Nie podobają mi się chude kobiety, bo nie lubię obijać się o kości... Puszystych też nie lubię, czuję się przytłoczony ich tuszą. Lubię takie po środku :D takie u których jest za co złapać, na czym oko zawiesić, do czego się przytulić :P

Hmm dokładnie tak :)

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 years later...
  • 1 month later...

Idealna kobieta nie istnieje, tak jak nie istnieje idealny mężczyzna, ale... No właśnie, jaka powinna być?  Najpierw wzrost - 165 do 170. Waga 58 do 64 kg. Włosy - kolor obojętny, nie lubię krótkich fryzur u kobiet, nie trawię kolczyków w ustach, nosie, w uszach wskazane, ale gustowne,  nie jakieś staroświeckie i na dodatek tandetne, muszą być ze złota lub platyny. Tatuaże - niedopuszczalne! KOBIETA MUSI BYĆ BARDZO ZADBANA i mieć w sobie zamiłowanie do porządku. I najważniejsza sprawa: powinna mieć dobry,  łagodny charakter oraz poczucie humoru.

Grubsze kobiety -  jeśli są zadbane, dobrze ubrane, zadowolone z życia i nie mają kompleksu większych bioder,  potrafią być niezwykle atrakcyjne, bardziej od ' chudych wieszaków '.  W życiu bardziej liczy się dobre serce, niż talia osy.