kissmyass 12 Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Nie podobają mi się chude kobiety, bo nie lubię obijać się o kości... Puszystych też nie lubię, czuję się przytłoczony ich tuszą. Lubię takie po środku :D takie u których jest za co złapać, na czym oko zawiesić, do czego się przytulić :P Link to post
Piter10 0 Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Powinna być w sam raz czyli ani nie za gruba ani za chuda. Link to post
Marcinox 37 Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Zgadzam się z poprzednikiem. Powinna być tak po środku, ani gruba ani chuda :) no, ale jeśli by mi się podobała taka troszkę puszysta, ale mówię troszkę :D to nie powiedziałbym, żeby spadała.. a co do chudej bo pewnie siedziałbym jej nad głową gdy by jadła i jęczałbym by więcej jadła :D Link to post
K4K 27 Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 coś po środku... :) tak żeby było za co złapać, i miała czym oddychać... ;P i żeby mi się kościsty tyłek w nogi nie wbijał jak siada na kolana... :sweet: Link to post
val 75 Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 i żeby mi się kościsty tyłek w nogi nie wbijał jak siada na kolana... to nie jest zasada. osobiście nie jestem chudziną, że mi policzysz żebra, kręgi, zobaczysz wszystkie kości. nie jestem też gruba. właśnie coś po środku, a kości podobno nieźle się wbijają ;P Link to post
K4K 27 Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 a kości podobno nieźle się wbijają ;P Heh... To może pozwolisz mi kiedyś ocenić? ;> :hihi: Link to post
ReDi 0 Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 ani gruba ani chuda :D najlepiej szczupła lub średnia :hihi: Link to post
B4rt3K 28 Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Taka hmmm... 75% grubości :D. lubie pulchniutkie :P Link to post
Obcy 145 Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 hmm.... zdecydowanie po środku. Nie lubię tzw 'wieszaków' gdzie można uczyć sie układu kostnego. Lubię gdy kobieta ma kawałek pupci i biustu.... ale bez wałeczków tłuszczu :) Link to post
Cichy 4 Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Bardzo, bardzo lubię szczupłe kobiety. Z płaskim, gładkim brzuchem. Mrr. Link to post
T85 95 Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 No ja należe też do takich którzy są po środku czyli nie wieszaki ani nie jakiś za przeproszeniem wieloryb. Najlepiej tak wypośrodkować to jak dla mnie i takie krągłości są dla mnie jak najbardziej na plus Link to post
Anubis 121 Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Nie za chude, nie zbyt otyłe. Bardzo dobrze przekonałem się o tym, że Pani z nadwagą potrafi meeeeeeeeeeeeeeeeeega wpływać na... Skupienie i zdolności logicznego myślenia... Bo tak na prawdę nie do końca zależy do od kg, a od umiejętności obchodzenia się z nimi. Bo nawet z lekkim brzuszkiem można pokazać go w taki sposób, że facet dostanie pierdolca... :sweet: Link to post
Hubert84 0 Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Kiedyś podobały mi się bardzo szczupłe kobiety, ale z żadną z którą się spotykałem nie byłem dłużej niż kilka miesięcy. Moja obecna partnerka nie jest bardzo szczupła, ma krągłe kobiece kształty, ale bardzo mi się one podobają. To, że Gosia wazy więcej niż moje poprzednie kobiety nie ma dla mnie żadnego znaczenia, bo najwazniejsze jest dla mnie, że jest wesoła, radosna i że świetnie się rozumiemy. Od dwóch lat jesteśmy małżeństwem i jestem pewien, że z żadną poprzednią szczupłą dziewczyną nie byłbym taki szczęśliwy. Link to post
Nygus 53 Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 wolę facetów Żeby życie miało smaczek... :D Nie no serio facet to facet, a jak moje koleżanki wyglądają to nie ma dla mnie znaczenia :D Link to post
Dev 295 Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Nie podobają mi się chude kobiety, bo nie lubię obijać się o kości... Puszystych też nie lubię, czuję się przytłoczony ich tuszą. Lubię takie po środku :D takie u których jest za co złapać, na czym oko zawiesić, do czego się przytulić :P Hmm dokładnie tak :) Link to post
Adiyoshi 0 Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Ja tam lubię chude, oczywiście nie do przesady ale takie bardzo zgrabne :3 Link to post
Maurycy 225 Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Pomiędzy. Chude bywają przesadnie skromne i delikatne a z gabarytami jest odwrotnie. Tłuste lochy nie mają do siebie szacunku i zganianie problemu na 'geny' jest żałosne. Link to post
Efka 31 Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 lochy..? Jaskier.. ręce załamałam.. to tak cisniecie po dziewczynach ajak otyły samcur jest knurem..? to jest ok? ;> Link to post
Maurycy 225 Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 lochy..? Jaskier.. ręce załamałam.. to tak cisniecie po dziewczynach ajak otyły samcur jest knurem..? to jest ok? ;> Tak, jest knurem i to nie jest ok! Link to post
Efka 31 Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 :D a moze jest chory .. ;> / chora.. Link to post
Maurycy 225 Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 Oczywiście, ale takich jest niewiele. Generalizuję. Link to post
wojtek 0 Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Skrajności nigdy nie sa atrakcyjne, ale lubię, jak jest za co złapać, a jednocześnie daję radę ją podnieść. Link to post
Disorder 332 Posted March 20, 2019 Report Share Posted March 20, 2019 najlepsza jak dla mnie figura to ta kobieta - przesada w żadną stronę nie jest dobra. kobieta powinna mieć tyłek i piersi, fajne biodra, ale nie być otyła. najlepiej jak wygląda zdrowo, ciało jest jędrne i widać lekkie mięśnie - i tu też, bez przesady. Link to post
Janko Bzykant 79 Posted April 27, 2019 Report Share Posted April 27, 2019 Idealna kobieta nie istnieje, tak jak nie istnieje idealny mężczyzna, ale... No właśnie, jaka powinna być? Najpierw wzrost - 165 do 170. Waga 58 do 64 kg. Włosy - kolor obojętny, nie lubię krótkich fryzur u kobiet, nie trawię kolczyków w ustach, nosie, w uszach wskazane, ale gustowne, nie jakieś staroświeckie i na dodatek tandetne, muszą być ze złota lub platyny. Tatuaże - niedopuszczalne! KOBIETA MUSI BYĆ BARDZO ZADBANA i mieć w sobie zamiłowanie do porządku. I najważniejsza sprawa: powinna mieć dobry, łagodny charakter oraz poczucie humoru. Grubsze kobiety - jeśli są zadbane, dobrze ubrane, zadowolone z życia i nie mają kompleksu większych bioder, potrafią być niezwykle atrakcyjne, bardziej od ' chudych wieszaków '. W życiu bardziej liczy się dobre serce, niż talia osy. Link to post
Recommended Posts