Onil 7 Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Google zmieniło swoją politykę jeśli chodzi o umieszczanie zdjęć i filmów na ich serwerach Obecnie pod adresem https://photos.google.com/można umieszczać zdjęcia o rozdzielczości do 16 megapikseli oraz filmy w jakości 1080p i niższej bez limitu miejsca na dysku sieciowym :) natomiast na zdjęcia i filmy wyższej jakości mamy 15 GB Testowałem to dzisiaj i miałem małe problemy z udostępnianiem zdjęć tutaj na forum, ale poradziłem sobie Po wgraniu zdjęcia, udostępniamy go, olewamy podany nam link klikamy na zdjęciu prawym klawiszem i wybieramy "pokaż obrazek" kopiujemy adres zdjęcia i tym adresem możemy swobodnie zarządzać Obcy 1 Link to post
Dev 295 Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Dzięki za informację! Szukałem właśnie miejsca, gdzie nie ma dużych limitów na przechowywanie tego typu danych. Chociaż trochę nadal nieufnie podchodzę do tego, co od google :) Link to post
Obcy 145 Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 ja nawet nie wiedziałem, że gugiel takie cos oferuje :) thx Link to post
Koleszko 204 Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 O proszę. Ja też jakoś średnio ufam takim rzeczom, no ale zobaczymy co dobrego oferują... Link to post
Recommended Posts