kajametrowska 0 Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Witam,chce kupić mieszkanie w Warszawie. Postanowiłam kupić mieszkanie nowe, od dewelopera najlepiej. Deweloperów w Warszawie jak na lekarstwo, tylko któremu tu zaufać? i na jakich warunkach najlepiej? może ktoś doradzić? Link to post
jagna 4 Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Powiem Ci,że bardzo ciężko jest wskazać bezpośrednio jakiegoś konkretnego dewelopera bo jak sama zauważyłaś jest ich sporo. Wiele zalezy od Twoich funduszy bo są i droższe i tańsze inwestycje. Sam jestem zdania,że warto jest szukać czegoś w spokojnej ale jednoczesnie dobrze skomunikowanej dzielnicy.Na przykład przyjemnie mieszka się na Wilanowie.Jest tam realizowanych kilka inwestycji deweloperskich. Najciekawszą jest ta na Teodorowicza. Osiedle Zora Wilanów.Budynek już stoi, zajmują sie jego wykańczaniem. Moja siostra sie tam wprowadza w przyszłym roku tak wieć co jakiś czas jeździmy aby zobaczyć jak postępuje budowa. Link to post
Disorder 332 Posted March 3, 2019 Report Share Posted March 3, 2019 warszawski rynek nieruchomości jest chyba najdroższy w Polsce, najlepiej jest poszukać sprawdzonego dewelopera, poczytać informacje w sieci i opinie klientów. swoją drogą - ja płaciłam niesamowite pieniądze za wynajem, a co dopiero czynsz i sam zakup mieszkania... ostatnio oglądałam mieszkanie na Mokotowie, które jest dwupoziomowe, ale miało chyba ok. 50m^2 - cena to 899k - kosmos 😮 Link to post
dżon 0 Posted May 29, 2020 Report Share Posted May 29, 2020 A czytałeś o skupach nieruchomości? Patrz - https://kb.pl/porady/na-jakiej-zasadzie-dziala-skup-nieruchomosci-_wp20/ Mieszkaniami zadłużonymi raczej nikt specjalnie się nie interesuje, ale takie firmy je skupują i pewnie później sprzedają. Na razie wstępnie się orientowałem, ale wychodzi na to, że można kupić w dobrej cenie oczyszczone mieszkanie, przygotowane do sprzedaży. No i teoretycznie w cenie poniżej rynkowej. Ktoś kupował? Link to post
Janko Bzykant 79 Posted May 31, 2020 Report Share Posted May 31, 2020 Po ch*** kupować w Warszawie? Moim zdaniem piękniej można żyć na prowincji w otoczeniu nieskażonej przyrody . Link to post
Recommended Posts