Jump to content

Recommended Posts

Hej,

czy słyszeliście kiedyś o facefitnessie/face yodze? Są to ćwiczenia (czasem też masaże) twarzy, które mają za zadanie opóźnić powstawanie zmarszczek. Zostały rozpropagowane przez Evę Fraser. Oczywiście są zagorzali zwolennicy, jak i zagorzali przeciwnicy tego typu aktywności :) A co myślicie o tym Wy? A może sami ćwiczycie, bądź znacie kogoś, kto interesuje się tą "nowinką"?

• 2 years later...
18 godzin temu, Niebieska napisał:

Uśmiech powoduje zmarszczki 😛😉 

ja lubię zmarszczki, uważam, że pokazują całe piękno i życie na buzi. nie wydaje mi się, abym kiedykolwiek na starość chciała się ich pozbywać.

weźmy taką Kuleszę czy Stenkę - cudne aktorki z naturalnym wyglądem.

• 5 years later...

Włosy co 2/3 dni, nie maluje się do pracy a tym bardziej gdy zostaje w domu, tylko jeśli mam gdzieś wyjść ale zdarza się nawet wtedy bez tapety wyjść. W zimie raz lub dwa razy w tygodniu się gole a na lato co 2 dni. Codziennie jakiś krem po prysznicu a w sobotę taka "większa" pielęgnacja.

Osobiście jestem zdania, ze lepsze rezultaty od face yoga dają zabiegi w gabinecie  :) Najlepiej wykonane przez lekarza oraz dobrane do naszej cery:

https://estebelle.com.pl/zabiegi/toksyna-botulinowa/

W przypadku zmarszczek najlepiej botoks.