janeczek 1 Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Macie ubezpieczone swoje mieszkania?? Zastanawiam się czy warto i od jakiś zdarzeń ubezpieczyć. Link to post
Nygus 53 Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 Napisz do mnie na priv, bo tu reklamy robiła nie będę... Ja oprócz kredytów zajmuję się też m.in. ubezpieczeniami grupowymi dla firm, więc może Ci w czymś doradzę ;) Link to post
erwin 0 Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 mam dwa mieszkania, jedno wynajmuję. Jakoś nie myślę o ubezpieczeniu tego w którym mieszkam ale nie ma opcji żebym nie ubezpieczył drugiego, które wynajmuję. Nigdy nie wiesz jakim lekkomyślnym ludziom wynajmiesz i lepiej nie głowić się później i nie ciągać po sądach jak zaleją sąsiadów. Z czystego lenistwa nie ubezpieczyłem swojego a to też błąd bo koszt takiego ubezpieczenia to trochę ponad 100 zł a śpisz spokojnie... Link to post
erwin 0 Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 myślę, że różnice między poszczególnymi ubezpieczycielami nie są duże przy takiej samej składce.. Link to post
MNK 16 Posted December 16, 2018 Report Share Posted December 16, 2018 Oczywiście, że warto. Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że w tym roku już dwukrotnie korzystałem. Dwukrotnie z powodu zalania mojego mieszkania. Składka to 100zł rocznie z ubezpieczeniem do 70 000zł szkody. Patrząc na roczny wkład a szkody jakie może coś spowodować to niewielka kwota i na pewno warta wkładu. Link to post
Frodeck 4 Posted December 19, 2018 Report Share Posted December 19, 2018 U mnie było ubezpieczenie przy okazji kredytu hipoteczengo ? Też się przydało ? Link to post
Recommended Posts