rebellious angel 80 Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Nie bez powodu zakładam ten temat.. Czy ktoś miał styczność z tę chorobą? Jak sobie radzicie? Czy udało Wam się wyjść z tego? Link to post
Niebieska 224 Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Miałam nerwicę jako mało dziecko, doszło do tego, że potrafiłam zacinać [coś podobnego do jąkania], bolał mnie brzuch. Nie pamiętam co mi wtedy pomogło, aktualnie staram się uspokajać przez odpowiednie oddychanie, uspokajanie myśli, próby odwrócenia uwagi. Link to post
rebellious angel 80 Posted February 9, 2017 Author Report Share Posted February 9, 2017 Czy to był lęk przed czymś/kimś konkretnym? Czytałam o tym sporo, o prawidłowym oddychaniu, ale nie mogę się za to wziąć konkretnie. Link to post
Niebieska 224 Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Wtedy owszem, to był lęk przed konkretną osobą, który niestety tak mocno we mnie wszedł, że jeszcze długo miałam problemy z dojściem do siebie mimo, że nie miałam kontaktu z tą osobą. Link to post
Mrs_Misery 220 Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Hej rebellious, jest jeszcze ciocia Misery gruba w tym temacie. Link to post
rebellious angel 80 Posted February 13, 2017 Author Report Share Posted February 13, 2017 Misery, napiszesz coś więcej? (; Link to post
Recommended Posts