Guest Anonymous Report post Posted March 22, 2009 jak na "bota" nawet dobrze :-) fajnie fajnie ;P Share this post Link to post
Guest Anonymous Report post Posted March 22, 2009 Jak na pierwsze to nieźle Sam miałem takie, że aż wstyd(może jak znajdę to pokażę :D) Share this post Link to post
Guest Amethyst Report post Posted March 23, 2009 Jak na pierwsze prace całkiem niezłe.;) Praca druga bardzo mi się podoba :) Share this post Link to post
PLANETA 0 Report post Posted March 23, 2009 Koleszko, Jak na poczatek to jest bardzo dobrze i tylko tak dalej powodzenia. :D Share this post Link to post
Catalina 0 Report post Posted March 23, 2009 Początki bardzo ładne. Podoba mi się. Oby tak dalej. :) Share this post Link to post
rebellious angel 80 Report post Posted March 24, 2009 Koleszko ja już Ci mówiłam ,że są fajne ;] Share this post Link to post
Guest Anonymous Report post Posted March 29, 2009 no super starasz się :) Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted March 30, 2009 No Baaa... Ja się zawsze staram :) Share this post Link to post
Guest Anonymous Report post Posted March 30, 2009 No nieźle, pobaw się jeszcze z C4D :) Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted April 5, 2009 Moje next robótki ;) A tu coś dla Forum :D [ Dodano: 2009-04-05, 10:09 ] Share this post Link to post
Guest Amethyst Report post Posted April 5, 2009 AssaSSin, hm..z nazwą forum :kiss: przepiękne! Piwo się nalezy. :) Share this post Link to post
Guest Anonymous Report post Posted April 5, 2009 Nieźle :)! Trochę niewyraźne napisy i rozciągnięte rendery, a poza tym fajnie ;P Pozdro mistrzu ; ]]] Share this post Link to post
rebellious angel 80 Report post Posted April 5, 2009 Daniel coraz lepiej Ci idzie ! :kiss: Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted April 7, 2009 To są moje pierwsze prace robione w photoshopie: :):):) Share this post Link to post
Guest Amethyst Report post Posted April 7, 2009 AssaSSin, Dwie pierwsze są śliczne. Ostatnia mnie przeraża jednak nie ujmuję jej dobrego wykonania. :kiss: Share this post Link to post
Guest Amethyst Report post Posted May 20, 2009 Kolejna pracka :P Nie Podoba mi się. Poco ta tkanina na głowie? :o jakieś takie straszne mi się wydaje. Share this post Link to post
MalinoweLove 0 Report post Posted May 20, 2009 No właśnie. Po co to coś na głowie? Ale wszystkie prace i tak są świetne. Share this post Link to post
Guest Anonymous Report post Posted May 20, 2009 Stock jak mój :P Podług wcześniejszych praca na wielki +. Jest spokojna i nie nawalone niepotrzebnych szczegółów :) Share this post Link to post
Always_Love 0 Report post Posted May 20, 2009 Brzydka nie wiem po co to "COŚ" nagłowie ble;p Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted May 31, 2009 Avatary :P Jakby ktoś chciał coś podobnego. Piszcie w tym temacie :P Share this post Link to post