Dev 295 Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Ooo całkiem fajna tapetka ;> Link to post
Dominik. 20 Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Szablon forum świetny, poza tym niezłe prace. Link to post
Guśka 13 Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Najs, piękne. Jakby tym wyglądem mieć jeszcze forum.. A co do pierwszego Hosting ma podobny kolor do Moderatora, wydaje się niemalże identyczny. I troche tak mało wyraziste są. Ale ogólnie spoko. Link to post
Dominik. 20 Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Rangi klasyczne, nie są złe. A layout dla naszego radia przewspaniały :) Link to post
Koleszko 204 Posted August 6, 2012 Author Report Share Posted August 6, 2012 Jakby tym wyglądem mieć jeszcze forum.. tzn? Link to post
Dominik. 20 Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Ja to odebrałem tak, że Guśka chciałaby zobaczyć forum w takich kolorach, w jakich jest layout ;) Link to post
calke 41 Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Forum w takich kolorach? Oj, to nie pasuje do forów wielotematycznych, tutaj bardziej liczy się treść niż wygląd. Patrząc na obrazki grup i layout muszę przyznać, że przez te 3 lata Twoje umiejętności graficzne poprawiły się o 150%, oby tak dalej! :) Link to post
Guśka 13 Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Wygląd też się liczy, im milszy dla oka tym lepszy, a na prawdę prace są no za***iste. Byłoby wtedy całkiem inne forum niż wszystkie. A wyglądem też zachęcamy użytkowników do rejestrowania się. Nie mówię, że aktualny jest beznadziejny, nie o to mi chodzi :D No ale Koleszko.. talent to Ty masz :) Link to post
Koleszko 204 Posted August 9, 2012 Author Report Share Posted August 9, 2012 Niestety... Style pod Ipb są strasznie sztywne i nic twórczego nie da się wykombinować... Link to post
calke 41 Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Niestety... Style pod Ipb są strasznie sztywne i nic twórczego nie da się wykombinować... Oj, da się, wystarczy dobry grafik i znajomość CSS'a i HTML'a - zdziałasz BARDZO wiele, ale niestety, nikt nie ma chęci aby się podjąć zrobienia takiego zajebistego skina. Ehren robi bardzo ciekawe skiny, ale zależy mu głównie na sprzedaży, więc nie kombinuje zbytnio... :( Link to post
Dominik. 20 Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Koleszko, widać że skill rośnie wraz z każdą pracą, ale mam pytanie - jak tworzysz szablon to od razu go kodujesz czy jest to po prostu niezakodowany layout? Link to post
Koleszko 204 Posted August 9, 2012 Author Report Share Posted August 9, 2012 Aż tak to jeszcze nie... To jest nawet niepocięty szablon. Kodować to ja dopiero się uczę ;) Link to post
calke 41 Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Aż tak to jeszcze nie... To jest nawet niepocięty szablon. Kodować to ja dopiero się uczę ;) No to jak się nauczysz i dobrze to wykorzystasz to będziesz zarabiał, sporo zarabiał.. ; ) Link to post
Koleszko 204 Posted August 22, 2012 Author Report Share Posted August 22, 2012 Otóż kolego sympatyczny wiem. Dobrze o tym wiem :> dlatego mam zamiar rozwijać się w tym kierunku ;P Link to post
eXmate 62 Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Szablon jest na prawdę dobry :). Czuć abstrakcję. Co do sygnatur to sorki ale do mnie one nie przemawiają. Jeżeli chodzi o Torresa to moim zdaniem mogłeś użyć przezroczystości dla postaci drugoplanowych. Coś na styl oddania jego ducha sportowego. Iron Man zaś to w sumie nie Iron Man :P. Bardziej pasowało by to do jego prototypu bądź też finalnej wersji jego kopii stworzonej przez wspólnika Starka w pierwszej częsci. Stać Cię na więcej :). Link to post
Koleszko 204 Posted September 5, 2012 Author Report Share Posted September 5, 2012 dla kumpla. dla innego kumpla ;D Link to post
Dominik. 20 Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Fajne te prace nawet. Tak odnośnie tego tematu - zmieniłbym nazwę na Kolech. Gallery albo coś w tym stylu, bo pierwsze prace były dawno temu :D Link to post
Recommended Posts