Guest Dev Report post Posted December 25, 2010 Najsowo Ci to wyszło :P Z tym samym stockiem dawno temu robiłem: Ale gorzej mi wyszło :D Share this post Link to post
Mercutio 4 Report post Posted December 25, 2010 Do sygnaturek nic nie mam, ale te 'projekty' to tragedia. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted January 1, 2011 Przemogłem się xD Pierwsza praca wykonana w takim stylu. Share this post Link to post
Guest Anonymous Report post Posted January 2, 2011 Ta ostatnia praca mi się nie podoba ;x Nie wiem konkretnie z jakiej przyczyny, może po prostu się na tym nie znam, ale nie i już. A poprzednie całkiem całkiem. Share this post Link to post
Pats 0 Report post Posted January 3, 2011 Baaaardzo mi się podobają Twoje prace! :heart: Share this post Link to post
Racket 0 Report post Posted January 11, 2011 Wow! Masz talent Koleszko , po pracach widzę że w sygnaturkach siedzisz dosyć długo. Co do layoutów , zmieniłbym dosłownie wszystko , ta biel mnie przeraża w layu o forum graficznym. Sygnatury - 10/10 Layouty - 5/10 Ćwicz , a daleko zajdziesz. Powodzenia . PS: Najlepsza z Robert M sygna i Bobem :D Share this post Link to post
Racket 0 Report post Posted January 12, 2011 Zajefajna! Masz talent Koleszko. ;] Podoba mi się , czekam na drugą. Share this post Link to post
Pokrak 0 Report post Posted January 12, 2011 No całkiem znośnie, nie przeczę. Aczkolwiek motywy już z Dr. H. mnie odpychają na samym wstępie. No ale jeżeli chodzi o wykonanie, to zbytnio się nie namęczyłeś co? :letssin: Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted January 12, 2011 Dziś nie mam weny na grafikę, a jak widać publikę łatwo zadowolić xD Share this post Link to post
Pokrak 0 Report post Posted January 12, 2011 Koleszko, haha... niby tak. To nie znaczy jednak, że jak napisałem "znośnie" to możesz spocząć na graficznych laurach ;) Jeszcze dużo pracy przed Tobą, żebyś mnie mógł zadziwić ;) Share this post Link to post
Racket 0 Report post Posted January 12, 2011 Mistrzu ! :kiss: z Vavamuffina zaiście zaista. :D Łapaj browar. ;> Share this post Link to post
Mario 0 Report post Posted January 12, 2011 Zgadzam się z Racket'em. Masz talent i go rozwijasz , choć w sygnaturze Dr.House nie popisałeś się. Vavamuffin najlepsza ! Share this post Link to post
Guest Dev Report post Posted January 21, 2011 Ta ostatnia dobra :D Mój klimat. Fajnie wtopiona postać i dobre tło. Intrygują mnie jedynie te cyjanowe szlaczki po prawo. Ale bez nich z kolei byłoby pusto po prawo :D Share this post Link to post
Pokrak 0 Report post Posted January 27, 2011 Koleszko, jeżeli chodzi o tego typa w meloniku - całkiem znośnie Tobie wyszło, nie przeczę dobrze wpasowana postać w kolorystykę, jak również efekt "mgły"? Choć według mnie ta gwiazdka szpeci trochę - no ale to już mój gust - szachownica mogła być już na całym tle. Co do tego niżej, mi się ogólnie pomysł nie podoba - nie mój klimat i nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, no ale słowa uznania za wykonanie. Estetycznie bez zbędnego "pierdolenia". Share this post Link to post
Pokrak 0 Report post Posted January 30, 2011 Mi się akurat to nie podoba. Tło już chyba gdzieś było - jeżeli chodzi o te pasy. Co do samych literek - ogólnie nie mój klimat nie mój styl - no ale wykonanie dla niektórych może się podobać. Share this post Link to post