Koleszko 204 Report post Posted January 30, 2011 Tak. Pasy były. Ale spasowały mi tam xD Share this post Link to post
MroQ 0 Report post Posted January 30, 2011 Pracki fajne, porównując pierwsze z ostatnimi - postęp ogromny. Pracuj dalej nad napisami :rotfl: Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted January 30, 2011 Pracuj dalej nad napisami Staram się ale nadal nie są moją najmocniejszą stroną xD Share this post Link to post
Pyskata. 179 Report post Posted February 12, 2011 Praca świetna, ale napis na nie. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted March 26, 2011 1 od dawien dawna.... http://img101.imageshack.us/i/seawall.png Share this post Link to post
Sindbad 0 Report post Posted April 2, 2011 Ta ostatnia to co? Fotomontaż zrobiony w Paint.NET? Bo jakoś nie rozumiem idei tej pracy... Share this post Link to post
Puszkówna 0 Report post Posted April 2, 2011 OOOOOOO ostatnia mi się podoba bardzo :D + poprzednia i.. + ta, którą masz w podpisie ;) gratuluję talentu :) Share this post Link to post
Mercutio 4 Report post Posted May 10, 2011 Ogólnie rzecz biorąc tragedia, a wygładzona czcionka w treści to już w ogóle rozpierdol. Share this post Link to post
Nexu 0 Report post Posted June 22, 2011 Cześć , Obejrzałem sobie twoje prace od początku czyli od pierwszej strony i powiem ci że nawet zrobiłeś postęp... Na internecie jest wiele tutoriali czy inspiracji i to jest dla ludzi... Co do ostatniego lay'a Menu - za duże ( zbyt mała powierzchnia jest zapełniona) Czcionka - nie wygładzaj czcionki ( wiem że dla ciebie to lepiej wygląda , ale ludzie i tak są przyzwyczajeni do nie wygładzonej czcionki i na prawdę lepiej to się prezentuje Dopieraj lepiej czcionki na internecie jest kilka dobrych paczek z czcionkami dla web designerów Kolory - no nie za dobry dobór kolorów ale jeszcze nie jest tak źle. Czekam na następne prace. Pozdrawiam Nex Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted July 21, 2011 http://www.ufast.eu/pics/316168whata.png Share this post Link to post
Obcy 145 Report post Posted November 27, 2011 a ty ponoć czasu na PS nie masz? :> Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted November 27, 2011 Bo nie mam ;o W tym tygodniu coś znajdę. To jest stara pracka. Share this post Link to post