Guest Anonymous Report post Posted October 19, 2009 Ale wygląda jakbyś spędził nad tym góra 15 minut. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted October 19, 2009 No wiesz ja nie napierdalam dobrymi pracami jak CKM. Zrozum, dopiero się szkolę -.-" Share this post Link to post
Guest Anonymous Report post Posted October 19, 2009 No, a skoro prezentujesz te prace, to znaczy, że chcesz, aby ktoś je ocenił. "Dla treningu", to robi się prace, których nigdzie nie pokazujesz, zachowujesz sobie na komputerku. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted October 20, 2009 Chcę, żeby je ktoś ocenił tylko dlatego, żebym wiedział, nad czym jeszcze muszę popracować. Share this post Link to post
Guest Anonymous Report post Posted October 20, 2009 Przede wszystkim zacznij od obejrzenia innych prac na wysokim poziomie, np. na digart, deviantart. Potem zbierz odpowiednie materiały, możesz nawet naszkicować na kartce, zaplanuj wszystko. Popracuj głównie nad... wszystkim :D. Share this post Link to post
Krolik 0 Report post Posted November 7, 2009 Pracuj nieco dłużej nad tymi sygnami, jest sredniawo... Z doświadczenia wiem, że pośpiech nie ma sensu, posiedź dłużej, rozłóż prace na kilka dni, a nawet tygodni, doprowadź ją do perfekcji, na pewno będzie lepiej, o wiele lepiej. Zycze powodzenia. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted December 3, 2009 Prace może nie są najświeższe (bo jeszcze z października) Jak myślicie nie zapomniałem jeszcze jak używa się Photoshopa?? P.S. Nie reklamuję stron które są wypisane na pracach. Po prostu ukazuję prace ;) Share this post Link to post
Mglista 1 Report post Posted December 3, 2009 Koleszko, i z czym do ludzi? Twoje prace są marne. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted December 4, 2009 Koleszko, i z czym do ludzi? Twoje prace są marne. Pokaż swoje... Ja już na tym etapie mogę stwierdzić, że nie są marne... Już spory kawał czasu się tym zajmuje... Z całym szacunkiem, jeśli masz tak pisać ze względu na to że mnie nie lubisz, to wcale nie pisz... Share this post Link to post
Guest Amethyst Report post Posted December 4, 2009 Mi się one podobają :) Dwa pierwsze userbarki są ładne. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted December 12, 2009 Do moich prac można dodać jeszcze rangi na forum które są na nowym stylu :) Share this post Link to post
Dreamgirl 0 Report post Posted December 12, 2009 A mnie się one również podobają i czekam na kolejne dziełka ;D Share this post Link to post
Krix 0 Report post Posted December 13, 2009 Użyj C4D bo jak teraz widze to tylko 2-3 razy użyłeś ale i tak brzydko wyszło 3/10 Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted December 13, 2009 C4D ssą. Potrafię się obejść bez nich. Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted February 25, 2010 Dawno nic nie wrzucałem :) Share this post Link to post
Guest Amethyst Report post Posted February 25, 2010 Wieki całe nic już nie wstawiałeś xD Jak dla mnie bardzo podoba się pierwsza pracka. Druga wcale nie lubię takich dziwnych obrazów...pozostałe ujdą w tłoku ale nic nadzwyczajnego.. :) Niemniej rób i wstawiaj inne pracki:) :shy: Share this post Link to post
Guest Anonymous Report post Posted February 25, 2010 Szczerze powiedziawszy podoba mi się. 2, 4, 5 dla mnie są naaj <3 Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted February 26, 2010 Coś wykombinuję to wrzucę :D Share this post Link to post
Guest Anonymous Report post Posted February 26, 2010 Wrzucaj wrzucaj, całkiem całkiem są te Twoje prace ;> Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted February 26, 2010 Luvuu, DeV Potrafi lepsze :) :P Może jakieś szczególne zamówienia? :P Share this post Link to post
Guest Amethyst Report post Posted February 26, 2010 A co potrafisz zrobić ? To może coś poproszę :> Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted February 26, 2010 To co jest w tym temacie :P Popatrz sobie :D Robię: Loga, Obrazki do rang, buttony, avatary, sygnatury itp. itd. :) Share this post Link to post
Guest Amethyst Report post Posted February 26, 2010 Interesowałaby mnie sygnaturka xD Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted February 26, 2010 W tych sprawach PW :) OPIS: Tematyka- Wymiary- Napis- Ramka(opcjonalnie) :) Share this post Link to post