Koleszko 204 Report post Posted March 13, 2010 :) Może to bardziej będzie Ci pasować :letssin: Share this post Link to post
Guest Amethyst Report post Posted March 13, 2010 Podoba mi się :lol-sweat: Absolutnie. Dziękować Ci :pada: Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted March 13, 2010 Fajnie :) Może ktoś by to ocenił albo coś w tę mańkę? :D Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted March 13, 2010 Ishtar, dzięki :) Spędziłem nad tą pracą więcej czasu niż zwykle :) Postanowiłem zrobić porównanie: 1. Praca (2009-03-22): 2. Praca (2010-03-13): Najstarsza i najnowsza praca :P Share this post Link to post
Ishtar 4 Report post Posted March 13, 2010 Widać, podoba mi się ta chłodna tonacja kolorów i do tego ta zakapturzona postać - dobrze dobrane, ma swój klimat :) Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted March 13, 2010 Zwyczajnie starałem się dobrać kolorystykę do stocku/stocka (nie wiem jak jest poprawnie xD )Niebieski się nadał i wszystko wyszło tak jak widać. Share this post Link to post
Ishtar 4 Report post Posted March 13, 2010 Wow, w porównaniu z tą najstarszą pracą, rzeczywiscie widać postępy. Oby tak dalej. Share this post Link to post
Pyskata. 179 Report post Posted March 13, 2010 niesamowita ta praca, postarałeś sie ;* Share this post Link to post
Pyskata. 179 Report post Posted March 13, 2010 a mi mógłbyś zrobić? avatara i coś takiego jak sham dostała, tez w takichzimnych, niebieskich odcieniach. Głównie turkusowy :DProsze, prosze, prosze :* Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted March 13, 2010 Pewnie :) W tych sprawach zapraszam pw :P Dogadamy resztę xD Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted March 17, 2010 Avatar już robię :P W max do piątku będzie :) Share this post Link to post
Guest Amethyst Report post Posted March 17, 2010 Avatar genialny ;D jakie piękne kolokri. Na sygnie wrażenia zrobiła na mnie świetlistość w prwym dolnym rogu...niesamowite... :) Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted March 17, 2010 Avatar genialny ;D jakie piękne kolokri. Na sygnie wrażenia zrobiła na mnie świetlistość w prwym dolnym rogu...niesamowite... :) Avatar miał wyglądać zupełnie inaczej ale mi się spodobał i tak został. Co do sygny, nad tym rogiem pracowałem najdłużej, żeby wszystko ze sobą współgrało :) Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted March 20, 2010 Lay na informatykę :)) Kopiowanie bądź inne wykorzystywanie tejże pracy będzie ścigane prawnie! Share this post Link to post
Guest Amethyst Report post Posted March 20, 2010 Ładna i przyjemna praca :) :thumbup: Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted March 20, 2010 To się rozpisałaś :D No ale tak czy siak thx :PP Wszystko ładnie zakodowane :) Share this post Link to post
Psychodela 3 Report post Posted March 21, 2010 Przejrzałam cały dział. Większość prac mi się podoba. Za sygnature Milanu to Cię normalnie uwielbiam, przegenialna jest ;3 Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted March 23, 2010 Ogłaszam konkurs na najlepszą tematykę mojego awatara xDD Termin: propozycje tematyk. Można wysyłać do końca tygodnia. Każdy może podać tylko 1 tematykę!!! Tematyki nie mogą się powtarzać! Wygra ta tematyka która najbardziej mi się spodoba. Autor tegoż posta otrzyma wszystkie moje GC, oraz 2 dowolne prace graficzne które wykonam mu własnoręcznie. A zatem DO DZIEŁA!!! :> Share this post Link to post
Pyskata. 179 Report post Posted March 23, 2010 Zohan, coś związane z muzyką. :> Share this post Link to post
PLANETA 0 Report post Posted March 23, 2010 Zohan, To może coś z tematyki, kosmos inne cywilzacje. :D Share this post Link to post
Guest Amethyst Report post Posted March 23, 2010 Zohan, coś z erotyką poproszę :> Share this post Link to post
val 75 Report post Posted March 23, 2010 'palenie papierosa'. [; jakaś seksowna pani zaciągająca się lub wypuszczająca dymek. ewentualnie może to być chłop. Share this post Link to post